65

Отврат

преди 2 месеца

Това далеч не е най-лошото което видяхме на тази церемония. Цялата тази смрад е репрезентация на политическия елит в Европа.

64

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип тази пародия е подигравка със спорта от самото начало. Състезание със забрани е безсмислено. Изначално определени медалисти, гаф след гаф. Изобщо не ме вълнува и няма да гледам глупости.

63

Анонимен

преди 2 месеца

ЕвроGейците първо скапаха образованието. Сега 3 разлика между северна и южна Корея не правят.

62

След време

преди 2 месеца

няма да е грешка.

61

The EVIL Queen

преди 2 месеца

Букмейкъра да каже колко намека за джендъридеологията имаше на откриването, защото спрях да гледам, когато намекнаха за тройка меду *** гай, азиатец ГАЙ и бяла жена... Извратеняците на запада ги чака Содом и Гомор две. АМИН!

60

Точен

преди 2 месеца

Откриването беше ПОЗОР. Извратени сцени, никакъв олимпийски дух, налагане на джендърски "идеи", налагане на американски спортисти във Франция? Европа е *** на сАЩ и то на най-долните сили в америка.

59

Анонимен

преди 2 месеца

пишете за афроевропейците дето ще генгбенгват спортисти и спортистки в олимпийското село. няма не искам няма недей.

58

Гошо

преди 2 месеца

Една блондинка пита: Иран и Ирак една и съща държава ли е ?

57

марги - християнка

преди 2 месеца

Голям гаф! Голямо и скъпо изпражнение е било това "откриване"!

56

Мухаха

преди 2 месеца

ЩЕ ГЛЕДАМ тая пародия на Олимпиада, само заради Гафовете. А те започнаха от ден Първи. Миззерно олимпийско селище, издънки с храната, издънки с представяне на отборите измше и грешно изписани имена на държави. Какви ли още нови и забавни случки ни очакват ? Но пък евала че франсетата търкаха и лъскаха мириззливите и боклучавви брегове на Сена цяла година ... и изритаха десетки хиляди просяци и мигранти от столицата си заради Олимпиадата. Ще е забавно.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Само че българите ги представиха като африканци. Мерси боку!!!!!

54

Алекс

преди 2 месеца

Чак пък голям гаф.Все са корейци.Един ден ще се обединят.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Това нищо не е, никакъв гаф. Преди няколко години един американски чиновник, "без да иска" бутна няколко шкафа, където се съхраняват допинг проби на американски атлети. Тоталната липса на късмет продължи с това, че всички шишенца бяха натрошен, въпреки, че според специалисти, за да се счупят тези дебелостенни шишенца трябва този чиновник два дена да е дсачал отгоре им. И така!

52

Анонимен

преди 2 месеца

ВСИЧКО ИМ БЕШЕ ИЗЛАГАЦИЯ НА ФРАНСЕТАТА. ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКОВА. ПРО*СТО,ТИЯ.НАКАЧИЛИ ВЪВ ЛОДКИ ПО 5 ОТБОРА НАКУП. КЕЕЕЕЕЕЕНЕЕЕЕЕФ ОЛМП. ТЕЯ НЕ ВЗЕХА ЛИ ПОУКА ОТ ЯПОНИЯ, КОРЕЯ, РУСИЯ, КИТАЙ КАК СЕ ОТКРИВА ОЛИМПИАДА, ПРОСТО ТИ ВЗЕМАТ ДЪХА, А ТУК СЕ ОТВРАЩАВАШ.

51

Троян

преди 2 месеца

Съединението прави силата. Те са един народ. И то силен. СССР и САЩ там си мериха *** кой е по голям. За сметка на хората естествено.

50

Наблюдател

преди 2 месеца

Няма драма. Вчера коментаторите на церемонията от немската телевизия нарекоха датчаните, че са норвежци. Е, поправиха се бързо де....

49

Една Корея

преди 2 месеца

Една Русия, Един Китай - Териториите откъснати от Империалистическият Враг, скоро ще са отново в Родините си!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Има една Корея на Ким да.

47

Българка

преди 2 месеца

Пълен кич беше това нещо вчера в Париж.

46

Муахаха до 46

преди 2 месеца

поне са били "хигиенични", т.е. прилежно Обряязани, щото иначе у техните "цивилизации", за саапуун се бяха и чували преди Лошите бели мъже да го измислят!