91

Анонимен

преди 1 месец

Точно тези които не минават прегледите сега е защото на новият внос са им изтърбушили катализаторите за някой лев отгоре.

90

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Санкциите срещу "недемократичните производители", предозирането с електрички,мизерните заплати в най-бедната и разграбена колония БългЕрия,нуждата на ЕСССР да изхвърля някъде *** си и после да налагат измислени екоклиматични глоби и такси,за да пълнят джоба на Урсулю и Урсулю-подобните,неутолимата алчност на джамбазите,пр0дажните политYтки и дYпедати и дълбоко заспалия и търпелив до безкрай български народ... Това са само част от причините,но пък е малко неполиткоретно нек'си,налЕ :)

89

Анонимен

преди 1 месец

Мен не ме касае, карам си ЕВ безплатно и нито ми пука какво е бензиностанция нито сервиз. Нямам и време за тия "класики". Който иска да купева на старо....

88

Факт

преди 1 месец

Средната възраст на колите в САЩ не е толкова ниска,колкото си мислите!Варира от 12г до 18г според съответния щат.Примерно Калифорния и Флорида са на долната граница,а Орегон и Вашингтон -на горната.Но пък и колите са различни в различните щати-в първите два има множество малки коли с къс живот,а във вторите преобладават големи пикапи с живот 700,800 х.км,че и милион,а населението е консервативно.В Европа е много различно.

87

Анонимен

преди 1 месец

Тая статия се отнася за САЩ .Долара е фалшива валута вече .Продава се на тон.

86

Анонимен

преди 1 месец

С новите правила за технически чреглед цените ще падат и ще повлекат и тези на новите коли.

85

дедо

преди 1 месец

Желанието на вносителите да ни накарат ние д ходим и да си ги внесем сами. Това е причината.

84

В сащ

преди 1 месец

С годишна заплата купуваш нов автомобил. Тук с такава му купуваш джантите.

83

Анонимен

преди 1 месец

Прекъсваме предаването за реклама

82

Анонимен

преди 1 месец

СПОРЕД European Automobile Manufacturers' Association: ACEA (КОЯТО НЕ БРОИ БГ ЗА НИЩО...) В ЕС ИМА (В МИЛИОНИ) 253 РЕГИСТРИРАНИ ДО 2023 И 13,1 ПРОИЗВЕДЕНИ ПРЕЗ 2022 СЪС СРЕДНА ВЪЗРАСТ 12 ГОДИНИ. ИЛИ ЗА 19 ГОДИНИ ЩЕ СЕ ОБНОВЯТ. И ВСИЧКО ГОВОРИ, ЧЕ ЦЕНИТЕ ТРЯВА ДА СЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 33% НАГОРЕ,А НЕ ТРИ ПЪТИ!!...

81

Анонимен

преди 1 месец

НОВИЯ ВНОС СТАВА НЕПРОДАВАЕМ

80

Анонимен

преди 1 месец

доматите 6лв,вие колите,апартаментите може да искате да са без пари.

79

Анонимен

преди 1 месец

Хиперинфлацията е сички цени. Не само коли са поскъпнали. Имоти и др. стоки са скочили над 20 пъти след 2000 г.

78

архитект

преди 1 месец

До До 74 - Старите панелки при добра поддръжка имат живот над 300 години минимум. Плюс това са минали проверката на Рихтер 7-*** степен. Новото е булшит в повечето случаи, строено от мангалейроси набързо . Новото строителство е за да не им горят парите по банки при нулеви лихви. Факт.

77

Защото след 2

преди 1 месец

Годишната гаранция като изтече и няколко дни автомобила се самозапалва или блокира двигателя,като ти кажат после с цялата наглост,че е от лоша подръжка при условие че,автомобилът има всички възможни печати в книгата за подръжката и.ЧИСТА ИЗМАМА!Нищо лично,иначе завода ще ФАЛИРА!!!За сметка при старите автомобили е или няма бензин или акумулатора е за смяна!? Хубав ден ви желая.

76

mersi

преди 1 месец

По-голяма глупост не бях чел!Първо в USA цената на нов автомобил - японски е около 400$ месечна вноска, при средна заплата от 5000$/месец. Включва сервзино обслужване + застраховки. Ремонта на стар автомобил е баснословна цифра, като се има предвид цената на труд/ч . Всеки зравомислещ човек, работещ предпочита да си купи нов автомобил, или такъв на 2-3 години максиммум , ако е някаква по луксозна марка. Никой не купува 20 годинишни кошници защото са "истински" автомобили.

75

До 74

преди 1 месец

Луд ли си? Кой купува панелка в днешно време? При наличие на толкова много качествени имоти и съвременни тухлени сгради направени както трябва. Трябва да си луд за да изтеглиш кредит за панелка. Те хората се чудят как да се отърват от тях, той ще купува хахаха.

74

Мъка

преди 1 месец

Всеки бърза да си купи истинска кола макар и на старо, а не глу-пав-ата електричка , на която нямаме доверие.

73

Анонимен

преди 1 месец

За 12 годишен Голф на реални 100 000 км ми искат 21 000лв. Добре ли е? На мен ми се струва страшно много. Навремето голф 3 на такива километри се купуваше около 5000.

72

РихтерVIII

преди 1 месец

Старите коли са като старите панелки - проверени от времето. За това е нормално да им расте цената. Новите коли са като новото строителство - бързо и некачествено , консуматив.