165

123

преди 1 месец

красота! русия ке падне!

164

умните руси бягат

преди 1 месец

след 1917 само в Берлин са печатали повече руски издания, отколкото в Москва и Петербург взети заедно ! Извод : болшевизмът, сталинизмът и путинизмът причиниха ЕМИГРИРАНЕ на ЦВЕТА на Русия ! УМНИТЕ НЕ ТЪРПЯТ БОЛШЕВИШКИ КАСАПИ !

163

кражба

преди 1 месец

пладнешки обир.............Украинците ще плащат с територии и лихви......................отчаян ход на Запада.............Русия печели войната!!!

162

ТТомов

преди 1 месец

Отдавна коня отиде у реката Русия си взе Крим и Донбас остава Одеса и Харков с над 13 трилиона ресурси а западналите *** и техния господар САЩ остават с пръст в ***.

161

Анонимен

преди 1 месец

с 4ужда пита помен се прави

160

Анонимен

преди 1 месец

Да си дойдем на думата - Западът са тълпа от крадци и винаги са били

159

НАТО ме превзе

преди 1 месец

С политика ...Отивам да си смуча палеца и да си бърша сополите

158

МинетКопейкин

преди 1 месец

Аз тука твърдя че НАТО ме превзе. Изнасилихха ме , изнасилиха жена ми , опънаха децата ми, кендзаха във външната тоалетна, Гепиха ми пералнята, бикините и клецаха баба ми. Аз съм Русуфил. Лош Запад

157

Срах на Русия

преди 1 месец

Въпроси

156

МНОГО ПЛАЧЛИВА

преди 1 месец

ФИЗИОНОМИЯ НЕЩО !

155

Анонимен

преди 1 месец

САЩ завзема с война части от Мексико и сега те са американски щати. Хавай също е присъединен със сила

154

Мда

преди 1 месец

Това е кражба!

153

100 %

преди 1 месец

кражба, сега руснаците ще блокират активите на държавите на ЕС в Русия............а Украйна ще плаща тези пари с територии!!!Къде е международното право???

152

Анонимен

преди 1 месец

Брюксел също има активи в Русия. Някои от тях много сериозни и доходоносни. Които също са замразени и носят дивиденти. Които също са замразени, но руснаците май ще ги размразят и използват за възстановяване на новите стари руски региони. Които, по някаква случайност, са много богати на полезни изкопаеми.

151

Анонимен

преди 1 месец

ТОЗИ НА СНИМКАТА И НАРОДЪТ МУ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА НАГЛОСТТА, НАХАЛНОСТТА, НЕБЛАГОДАРНОСТТА, МЪРЗЕЛА, ИЗПОЛЗВАЧЕСТВОТО И т.н

150

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да му дадете, тоя все ще повтаря: ДАЙТЕ, ДАЙТЕ, ДАЙТЕ ...........

149

ПроСоТо

преди 1 месец

Украйна НЕ е "чужда държава" за Русия бе,пионерче!!!!..Укра ВИНАГИ Е била част от Руската империя !...Е,опитаха се некои да я ОТДЕЛЯТ от "матушка Русия"..."Матушката" обаче не иска да си я даде !..Не сфащаш разликата,нали ?..Аз все още се учудвам как може да има разни персони,които да не са наясно с проблема?!...Или са наясно,но така им нареждат да плямпат ?

148

Анонимен

преди 1 месец

Пример за превземане на държава от щатите? Че ти къде живееш? Ако си в Бг и питаш, значи си сляп! Кой каза, че превзимането на държава става само по военен път? Нашата държава е превзета безкръвно и е обявена за територия на НАТО!!! Респективно на САЩ! Като благодарност за вярност ЕС ни изплаща субсидии/подкупи/,с които да държи благоверните в подчинение и зависимост! Народа е оставен да се оправя както може! Така е в колониите на всички империи.

147

ПроСтото

преди 1 месец

Що не замразяват щатски активи ли ??? Я посочи една военна ситуация в която САЩ превзема чужда държава и я обявява за територията на САЩ

146

Анонимен

преди 1 месец

Голяма Грешка беше това! Чуждите пари,са си Чужди! Войната Не е Свършила,та да се правят Своеволия от когото и да било! Тези пари,ще се търсят от Русия и ще бъдат върнати даже и с Лихвите!!!