21

Психиатър

преди 1 месец

Бях сигурен,че някой кре'ен ще стигне до идеята за саботаж от Русия.И,ето,тази шушумига се появи.Много сте предсказуеми,бе...

20

Гахаха

преди 1 месец

*** , България няма врагове, вие политиците имате Путин запалил склад за пиратки , за да дестабилизира държавата :) хахахаха

19

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой и за чии нужди е купил тези 460 автомобила на стойност 40 милиона лева, но знам, че в някои богати държави депутатите ходят на работа с велосипеди.

18

Анонимен

преди 1 месец

Русия никога не пропуска случай да извърши в България съботаж, диверсия, пропаганда, за да дестабилизира България, със всички средства. Всички руснаци, както и помагачите им сърби, и северномакедонци живеещи в България, трябва да се наблюдават. Да се преустанови издаването на визи и български паспортихна руски граждани. Руснаците вън, от България.

17

Русия

преди 1 месец

Тоя ром оправдава лошите условия на труд от атлантиците дето складират оръжия за окрайна

16

Мара общата

преди 1 месец

18,връзката е очевидна - кой каквото избере - Путин или *** нашенски.

15

Анонимен

преди 1 месец

Има ли връзка между взривовете и пожарите ?!?

14

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме сигнал на Бг он еър без обяснение вече половин година.

13

ароматния пръч

преди 1 месец

Този експерт да цитира едно съдебно решение,че РФ стоизад взривове във военни заводи у нас.Всичсите присъди са за небрежност.

12

Елементарно, Уотсън!

преди 1 месец

Ще ви обясня как е станало! Те са изпълнявали поръчка за следващия ден, тоест за днес. Мотокариста (електрокариста) е трябвало първо да натовари един сандък (контейнер) с пиротехниката.А после да го натовари на камиона. Той явно е бил непохватен. Не е захванал добре отдолу контейнера. Той се е преобърнал,паднал е от доста високо и от силният удар е последвала детонация на един или няколко фоерверка. Това се е случило в голяма близост до останалите пълни контейнери в склада и е последвала верижна

11

Оня Другия

преди 1 месец

До 11Не знам, колко трябва да си глупав за да си мислиш, че момичето с 85 % изгарания е държало "устройство", тоест бомба. Ако беше така, тя и покойният й баща щяха да са разхвърляни на парчета и никога нямаше да стигнат до болница цяли! Мислете малко

10

преди 1 месец

Русия ще прави гадости на света докато е така фашизирана .Тук някои се опитват да и адвокатстват но или са много глупави или не са запознати .

9

Анонимен

преди 1 месец

Ооо, Я СТИГА!!! Момичето с 85 % изгаряния , Явно в ръцете му се е взривило устройството! Кви саботажи бълнувате, кви 5 лева?! Елементарна логика нямате. И не искате да имате!

8

Анонимен

преди 1 месец

Може и да е ганстерска война с конкуренти? Едва ли е човешка грешка като се знае кой пострада .

7

Рендето

преди 1 месец

Баширов и Петров??? -))) Колко удобно!!! -))) А, този "експерт" отчита ли например, саботаж от страна на конкуренцията??? Жалко, че Винету успешно унищожи независимата разследваща журналистика в Бг. Имаше такава..., вече не!

6

Анонимен

преди 1 месец

Всичко замитат под килима , и то не е от тази година!

5

Анонимен

преди 1 месец

Русия- зложелатели - саботаж.

4

Анонимен

преди 1 месец

Анчев, голям нескопосан лъжец си бе. Никой никога не е доказвал, че зад взривовете у нас са били дело на "визираната" от теб държава. Само се опитаха да изкарат едно отравяне на един недоотровен нейно дело.

3

Анонимен

преди 1 месец

Най-вероятната версия е съботаж, но като се каже човешка грешка, всичко се замазва и до там приключва!

2

Анонимен

преди 1 месец

Това с авотмобилите го дъвчи от 35 години ама файда нулева ...