25

Cpt. William Lynch

преди 1 месец

Оставка и СЪД за герберската шушумига Калин! Бяга от отговорност и набеждава хора които нямат касателство с неговата престъпна некадърност и корупция! ЗАТВОР ЗА КАЛИН ГЕРБЕРА!!!

24

Така те разбирам

преди 1 месец

До Гумичка за триенеДемонстрираш, че си създаден/създадена с дефектна гумичка.

23

Гумичка за триене

преди 1 месец

Още две интервюта и се връща че му изгоре резервациката!!!! А и жена му може да намаже там с некой гръцки аполон! Бегай кмете не си нужен!!!!

22

Банкеръ

преди 1 месец

Надявам се пиратките не са Садамки и не са за Украйна.Склад за пиратки пълен до горе шест месеца преди Нова година няма начин.Ако са за Украйна няма да изпълним ангажиментите си и Украинците ще свалят слиповете.Поне няма да загинат Руснаци и те са хора,макар и от блатата.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен к.19 Къде месиш президента?! Има служба КОС към всяко РУ на МВР, има шефове на фирмата за съхрание на пиротехническите материали, комисия, разрешила сградите и условията за съхранение, обединена комисия от три министерства, дала разрешение за приемане на складовете, периодична проверка от МВР за спазване на изискванията за съхранение на силно запалителни и избухливи материали. И всички те са подписвали, че всичко е ОК. Ама май че не е така и ето го резултатът.

20

Не така

преди 1 месец

До АнонименА бургаската шушумига Калина-Малина и Главчев като не бяха в Гърция с какво помогнаха, освен със суматоха, пищящи телефони, пози, снимки и призиви за евакуация. Проблемът не е общински, а е държавен и моля, не заблуждавайте хората!

19

Анонимен

преди 1 месец

А кога ще търсим оставки и отговорност от висше поставените.. КОЙ ПОЗВОЛИ ДА СЕ СТРОИ ПОДОБНИ СКЛАДОВЕ ЗА ТАКИВА ВЗРИВООПАСНИ БОМБИ! ВРЕМЕ Е ЗА ОСТАВКИ И НА ПРЕЗИДЕНТА И НА МВР

18

Анонимен

преди 1 месец

Кметчето както и повечето като него добре са захлебили от властта. Сега на плажче и узо. Големи политици, голяма лапаница. Народа да се спасява по единично.

17

Анонимен

преди 1 месец

Браво кмете, дойде да дадеш интервюта, показаха те по телевизорО, сега можеш да се връщаш в Гърция да си допиеш узото

16

Влади

преди 1 месец

Тук е имало и боеприпаси за Украйна. Руски агенти са ги взривили , както другите ни складове за боеприпаси. Бройте минусите - толкова руски агенти са в сайта. Намерете ги по IP и им го турете...

15

Анонимен

преди 1 месец

В Елин Пелин казват, че в шестия склад имало боеприпаси, пехотни мини. Кметът каза, че хората работещи в складовете подписали декларация за конфиденциалност. За пиратки конфиденциалност? Айде, бе!

14

Анонимен

преди 1 месец

А колко беше температурата на гръцките плажове?

13

Анонимен

преди 1 месец

"По повод появилите се в социалните мрежи теории, че в складовете всъщност е имало и военни боеприпаси, кметът подчерта: "Тук говорим за пиротехника"."--------------Нали не му беше в юрисдикцията? Откъде знае какво точно е имало в складовете?

12

Анонимен

преди 1 месец

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ГРАДУСИТЕ КМЕТЕ. А ЧИЙ ПОДПИС СТОИ ЗА ДА СЕ УЗАКОНЯТ ТЕЗИ СКЛАДОВЕ НА ПОДОБНО МЯСТО. ИМЕТО НА ЧОВЕКА КОЙТО Е ПОДПИСАЛ И УЗАКОНИЛ ПОДОБНА ДЕЙНОСТ В НАСЕЛЕНО МЯСО - КЪДЕТО НЕ МУ Е МЯСТОТО.

11

Съболезнования за

преди 1 месец

Всички пострадали !!!!

10

5221

преди 1 месец

До До 5221Знанията, казвате, а резултата няма значение? Нещо не се връзват нещата. Знанията са от съвсем друга област, където се гърми за да се руши. А в случая никой не се е нуждаел от точно такива знания...

9

ПОЯВИ СЕ

преди 1 месец

НАЙ СЕТНЕ !

8

Ехааааа

преди 1 месец

То големи ФОЕРВЕРГИ .....пукат дни наред ......колко ли ракети мини е имало там ??? А кой е позволил в близост до къщите да има складове със взрив ???? Пак никой няма да е виновен ....също като нашите продажни политици и крадци !!!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

От кога една гара може да стане село, егати абсурда е с това име село Гара Елин Пелин!

6

До 5221

преди 1 месец

Най-вероятно е консултант или част от управителите. Нали не мислиш, че е работник в склад? Аз не виждам нищо забранено в това да си капитализираш знанията. Затова си учил. Можеш да консултираш и 10 фирми. Това не е забранено.