106

умните руси бягат

преди 1 месец

след 1917 само в Берлин са печатали повече руски издания, отколкото в Москва и Петербург взети заедно ! Извод : болшевизмът, сталинизмът и путинизмът причиниха ЕМИГРИРАНЕ на ЦВЕТА на Русия ! УМНИТЕ НЕ ТЪРПЯТ БОЛШЕВИШКИ КАСАПИ ! Сталин с глад, партийни чистки и в Сибир затри 20 милиона руснаци ! Кремълските касапи ПО СТАЛИНСКИ старателно затриват Русия !

105

Някой

преди 1 месец

Временно от около 2000 -та до 2015г. раждаемостта в Русия се възстановяваше. От тогава на сам тя намалява. Предвид кризисните събития от 2014г. насам хората изпитват несигурност в бъдещето. В условията на криза, грижата за деца се превръща в допълнително бреме, което повечето не искат да носят. Този биологически процес, заедно са обезценаването на рублата от 2015г. насам показва действителното състояние на Русия.

104

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Демографската криза там е от няколко години. Тази война ускорява процеса многократно.Необратимо е. След по-малко от 100 години и Светът като цяло ще започне своя спад. Африка ще има най-много хора. А най-многолюдната държава ще бъде Индия,която от 2023 година изпревари Китай.

103

нЕма страшно !

преди 1 месец

Сега като вземат цяла Окрайна ще нарастнат с още 25 милиона. После ще заплодят украинките останали без мъже, които са вече са мнозинство в старната и бая загорели. Още няколко партиди самотни Окраинки ще се завърнат от страни като България където са вече 2 години на хранилка. Като виждате статията е вярна - Путин и Кремъл правят всичко възможно да разрешат демогравската криза - И ТО ДОСТА УСПЕШНО. БРАВО НА ВОВАТА !!!

102

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Няма място за паника всичко е по плана. Липсата на млади руснаци ще се запълни от загорели снажни китайци и африканци.

101

АМИ, ДА....

преди 1 месец

ОТ БУЗЛУДЖА-- директно У Русия, за оправяне на демографията там...ХАХАХА

100

ХОДИ НИКОЛЧО,

преди 1 месец

...У РУСИЯ ДА ОПРАЙШ КРИЗАТА НА ПУТИН,БЕ....ХАХАХА....ТУКА НЕМАШ РАБОТА!!!

99

Никола Стефанов

преди 1 месец

Русия - не. Но Украйна, прибалтийските пудели и западна европа отдавна са в демографска криза. Ние също.

98

Суворовски

преди 1 месец

Детски градини трябва където многодетните майки да отглеждат децата си да има матриархат и като отраснат децата да постъпват в Суворовки училища

97

Анонимен

преди 1 месец

103, щото няма достатъчно геюви вече ли? Населението на Европа е вече на 50% геюви и мангассарри. Това е жалко да искаш да се увеличи.

96

не за Русия

преди 1 месец

За Украйна става дума.Там вече почти няма мъже.По-голямата част са жертви на зелювата глупост,останалите избягаха.Напълно подкрепям избягалите.

95

Анонимен

преди 1 месец

Населението на ЕС е по гъсто от това в Болшая и Могучая . Затова територията на Европейците трябва да се увеличи на Изток зад Черно море до Урал . Да покаже ред и дисциплина , върховенство на закона на руснаците.

94

Анонимен

преди 1 месец

До Някой 84 Проблемът не е подходящ за шеги. Спомням си какво прочетох за равносметките след Втората св.война. Останали са живи само 4% от онези четири випуска съветски момчета, които са били пращани на фронта веднага след абитуриентския си бал (там му казват "школьный вечер"), след само няколко седмици подготовка. В тези 4% влизали и младежите, които са оснали инвалиди. Това е трагедия. Лошото е, че сега се повтаря същото. Тази война трябва да бъде преустановена.

93

До Аз /98/

преди 1 месец

У нас положението е обратимо. Дори тук сме дискутирали добри идеи как да стане това, но властта си пита ушите и най-младите хора с право гледат на Запад и обмислят емиграция. Това е основният проблем у нас и той е заквасен още навремето, когато неразумно са създали ТКЗС-та с мизерни трудодни. И народът масово се е юрнал към градовете заради по-добри заплати, но там пък налетяха на други проблеми, пак поради плиткоумието на "другарите". Но важното е, че все пак бихме могли да се оправим.

92

Христо Христов

преди 1 месец

А България как е?

91

Зозо

преди 1 месец

Белите хора останаха в Украйна, Беларус и Балтийските държави. В Блатната държава вече мнозинство са с дръпнати очи, индианци, тувийци, чеченци и братя мюслюмани. За това Психото се напъва на запад да краде бели деца.

90

Аз

преди 1 месец

А ние все едно сме на прага на демогеафски бум! Наиш колко ме ее . Само дето след 30 години те ще са от 150 147 а ние ше сме 3 млн. От които 1 млн ромале. Е за това напишете нещо

89

Зозо

преди 1 месец

......и ниската миграция към Русия, която през 2023 г. достига десетгодишен минимум.... Хахахааааа, че кой ще иде в азиатската външна тоалетна? Все едно в Сев.корея :))))))))))))))))))))))))))))) Само тука копейките лаят и си стоят в "прогнилия запад".

88

ЗАПАДА И САЩ...

преди 1 месец

....НИКОГА НЯМА ДА ОСТАВЯТ РУСИЯ ДА ПОБЕДИ В УКРАЙНА-----НЕВЪЗМОЖНО Е!!!!!!!

87

РАЗБЕРЕТЕ ГО:

преди 1 месец

РУСИЯ НЯМА ТОЗИ ПОТЕНЦИАЛ НА КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД И САЩ---ПУТИНОВАТА АГРЕСИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ПРОВАЛ!!!