9

Банкеръ

преди 1 месец

Не ми се мисли какво ни чака ако има авария в Нефтохим,някоя петролна база,Торовите заводи или АЕЦ.СМС евакуирайте се и толкоз.Инак Армията,Гражданска защита,Полицията и Пожарната развиват способности,купуват си техника,получават си заплатите.В общи линии наблюдават от далеко.

8

ХА ХА ХА

преди 1 месец

АБЕ КАКВО СТАВА БЕ ? ТО ГЪРМЕЖИ , ТО ЧУДО ДНИ НАРЕД ? ЗАЩО РУСИЯ КАТО ГРЪМНЕ НЯКОИ СКЛАД НА УКРОФАШИСТИТЕ , ТОЙ ГЪРМИ ПОСЛЕ ЕДИН ЧАС ? А ТЕЗИ ФОЕРВЕРГИ ГЪРМЯТ ДНИ НАРЕД ? МНОГО БОМБИ, РАКЕТИ, МИНИ Е ИМАЛО ТАМ ? ДЪРЖАВАТА ЩЕ ГО ПОТУЛИ ВСИЧКО ПАК КАТО НОТАРИУСА , ПЕПИ ЕВРОТО !

7

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, защо са пратили на място ГЕРБаджията Радев като "експерт по експлозиви"? МВР ги е страх да влязат вътре, но депутат от ГЕРБ се е облякал във военна униформа и е влизал в склада да "проверява". Излиза, че ГЕРБ изземват правомощията на МВР.

6

Анонимен

преди 1 месец

Само преди малко казаха, че пожарите отново са се разпалили. Какво са "овладяли"? Всичко е замазване на очите! МВР е абсолютно неподготвено.

5

Анонимен

преди 1 месец

А намериха ли фирмаджията Тодор Попа китайския милионер от пиратки :)))

4

Кръвопиец-Каснаково

преди 1 месец

сега си представете колко адекватна ше е реакцията ако кацапете запалат неохим

3

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Елементарно, Уотсън! в случая няма абсолютно никакво значение как точно е станало,щото е ясно че е човешка грешка. в случая има голямо значение че ни лъснаха голите гъъзове и пролича тотална некомпетентност и неадекватност при реакция на техногенни катастрофи и природни бедствия само в рамките на няколко дни.

2

IQ 3.14

преди 1 месец

както във ветрен, "органите" организирано изгледаха мача докато изгори квото може. даже докарали метеостанция да мери атмосферно налягане (сон шонжмон) и прахови частици (под нормата). жалкарска история.

1

Елементарно, Уотсън!

преди 1 месец

Ще ви обясня как е станало! Те са изпълнявали поръчка за следващия ден, тоест за днес. Мотокариста (електрокариста) е трябвало първо да натовари един сандък (контейнер) с пиротехниката.А после да го натовари на камиона. Той явно е бил непохватен. Не е захванал добре отдолу контейнера. Той се е преобърнал,паднал е от доста високо и от силният удар е последвала детонация на един или няколко фоерверка. Това се е случило в голяма близост до останалите пълни контейнери в склада и е последвала верижна