29

За 2 години

преди 1 месец

разходите ми за член от семейство нарастнаха с 1600 лева. Моля държавата да ми покрие загубите от 3200 лева. Не може комунизъм за СОС повишение с 300% заплати и бизнес, а за народа повишени данъци, инфлация, юро, скъп ток и некачествена храна.

28

На гърба

преди 1 месец

на народа. А идва борса ток и ци фро во юро.

27

Ха ха

преди 1 месец

Компенсациите ще са грабежа от народа!!! Утре ще подаряваме и ток на укропия ай да ви е честит евролиберализма и джендъризацията,бустери т-ъ-п-и

26

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ и доса страни в чужбина, индуситралният ток е по-евтин от битовия. На нас ни готвят и това, ама няма да направят тока по-евтин за индустирята, просот ще вдигнат нашия. Ще почнем да се топлим на дърва и въглища много скоро.

25

Анонимен

преди 1 месец

На богатите ще им плащат тока, за бедните и пенсионерите пари няма. Ама народът сам си е виновен. Лежи на дивана и трака клавиатурата.

24

Анонимен

преди 1 месец

Неадекватната политика на редица правителства в сектор енергетика през последните 30 години доведе до сегашното положение- да няма предвидимост дори в рамките на три дена за цената на тока.Каква икономика ще развиваме и кой сериозен инвеститор ще дойде в страната ни като не може да калкулира себестойност на продукцията си. и затова чуждестранните инвестиции ни заобикалят- Сърбия,Унгария,Румъния,Турция ,а при нас дребни суми. Вместо да имаме още преди години втора АЕЦ ние от износител сме вносите

23

до долу

преди 1 месец

Така или иначе потребителят плаща винаги крайната цена.Само че какво свободното на тока. Той е монопол.

22

Плащайте

преди 1 месец

Акционерите са същите като и тези в НЗОК (насилствено удържане на данъци от заплатата за услуги, които не ползвате), но Историческа Парк - бил Измама и Пирамида!

21

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво ще е МС и парламента да решат бизнеса да плаща половин минимална заплата своите работници и служители и то не всеки юесец, а да речем на вски три месеца. Тва се оядоха тези работници!

20

Анонимен

преди 1 месец

Как не се наядоха на компенсации!?! Който има бизнес, да се оправя! От къде накъде държавата (смятай ние) ще им плаща/ ме?

19

Анонимен

преди 1 месец

Не ми стигат бе, искам депутатска кола , дневно за бензин 100-200 , после ще ходя на ресторант 100-200 . Пеевски ми е идол , искам да стана голям колкото него, на него дали му пука за некви 2-3 милиона безработни?

18

Анонимен

преди 1 месец

До 17 - Разлоката е, че на теб ти стигат. Ако бузнесът се затрие, чао на 2.7 милиона работни места ...

17

Анонимен

преди 1 месец

Със заплата 2 000 и разходи 2 000 искам държавата да покрие всичките ми разходи над 2 000. Става ли?

16

герб сдс

преди 1 месец

преборихме социалзъма. за бедните. да живее порко. да живее пеефски. да живеят урсула и зеленски и украинските бежанци в петзвездните хотели с големите джипове окичени с украински знамена. елате да ги видите в бургас как си живуркат. плажче по цял ден. малки деца, маркови дрехи, ресторанти, кафенца по 6 лева, сладоледчета....

15

Анонимен

преди 1 месец

Е,народе,разбра ли,как те изклатуриха държавните мошеници?Как тикнаха построените от социалистическата държава енергийни мощности в ръцете на частни(до една чужди) фирми,че и електроразпределителни монополни частници ,спретнаха ви и някакъв смехотворен "пазар" на тока,за да ви го *** яко и накрая чрез измишльотината ДДС ви нахлузиха да плащате всички тези престъпления!Да не говорим за престъпленията ВЕИ,чрез които ще ви довършат!Спасението е вън от ЕС!!!Ама,спинкайте и умирайте!

14

Анонимен

преди 1 месец

Тока на свободен пазар, ама нито мога да го произвеждам, нито да си го менкам с авери ... Кво му е свободното на това? Панели да съм оравел ... ТЕЦ не може, АЕЦ бе може, ВЕЦ не може ...

13

анонимен

преди 1 месец

Какъв каптализъм е това, май май капитализъм само за нас, бедняците, някрая ще стане лошо....и то за всички!

12

Страната на абсурда

преди 1 месец

Как няма? Всяка година нещо им пречи и искат помощи. Корона, войната, язовира на Украйна, сега тока им скъп. България е държавата на абсурдите. Навсякъде има прогресивен данък с цел равнопоставеност, социална политика и т. н. У нас плосък, а от данъците на бедните се плаща на мутрите, че токът им бил скъп. Е, къде го има това? Вадете си изводи и кой ви управлява.

11

а режим кога?

преди 1 месец

Бизнесът доволен. Обаче! Никой не казва кога ще минем на режим на тока, при все повече климатици, електрически коли, още бяла и черна техника. А нова АЕЦ или ВЕЦ йок!

10

Анонимен

преди 1 месец

Спасителен пояс? Не! Звучи така: Ако производителите на електрическа енергия не ни предоставят документи за направени разходи обосноваващи цена над (....) няма да получите пари. Чакаме отговора на производителите, доставчиците и балансьорите. Скоро.