22

! До г-н Пеевски

преди 1 месец

В Бурса Турция дойдоха 6 души заедно с Джевдет Чакиров. Това са всички изключени депутати от ДПС. 1.Те молят община Бурса да дари пари. 2. Те молят за дарения и от симпатизантите на партията. 3. Казват, че с тези пари ще изгонят българите от партията. 4. Щяха да купят с пари делегатите на партийния конгрес. Преди да е станало късно г-н Пеевски, незабавно да се уволнят хората, работещи на по-ниски позиции в партията срещу вас, низшите администритивни кадри до служби и службички Тези хора

21

Смех на кубченца!

преди 1 месец

Свинчо вече уволнява и низшите администритивни кадри на ДПС от ВСИЧКИ ведомства - като се почне от парламента, мине се през министерствата и се стигне до служби и службички - и нареждането е "да се уволни от ДНЕС". Иначе го бива да се прави на улав.

20

Анонимен

преди 1 месец

пеевски се надяваше да стане премиер и да му свалят санкциите магнитски, ДПС са спечелили в райони, които преди са били на ГЕРБ, борисов е зависим от пеевски или защото е прикривал, или защото е участвал в далаверите му

19

Анонимен

преди 1 месец

Имам усещането, че Пеевски и неговите простотинки ще запалят държавата преди изборите. Арестувайте незабавно Пеевски, Борисов, Тончев, Цацаров, Гешев, Сарафов, Гергов и Калоянчо иначе няма да има България след месец. Само на мен ли прави впечатление, няма ли ГДБОП и контраразузнаване да им покаже, че Закона на България е по тежък от закона на Пеевски. Майка му Кръстева да му бий един шамар на това прасе, за да не свинщина

18

Ангелина

преди 1 месец

На Пеевски и не само създадените "адски машини " за ликвидиране на неудобни хора ,ще се обърне срещу самите тях и тогава зависимите от тях служители от престъпните и психопатски правораздавателни и правоохранителни органи и не само ,ще напуснат институциите най- малкото , а много от тях ще бъдат със справедливо наказателно преследване и осъдителни присъди. ще се започне от гр. Монтана и Северозападна България.Това се отнася е за тези ,които са на компютъра ми в момента от ДЧМСООПИГ Монтана .

17

Мнение

преди 1 месец

Аз съм сигурен, че Тончев ще се хвърли от осмия етаж като отидем да го арестуваме. Пеевските прасета ще *** през Закона на Република България. Сарафов трябваше да бъде арестуван със сина си още преди две години

16

До г-н Пеевски

преди 1 месец

Мартинов, Муртазов и познатите им чиновници у Котел ни тероризират. Очакваме вашата ръка да действа по бързо. Бенко.

15

Анонимен

преди 1 месец

АХМЕДЧО и сие плашеха цялата ни държава с етническия мир. Оказа се, че добре захлебиха тия " пазители на мира"! Вижте как живеят и къде, и всичко е от ясно по- ясно!

14

aman

преди 1 месец

На ДСП(Славчев му е презимето) му се върти цялата държава на пръста. Или обратно. Оплете и НДСВ, БСП,ГЕРБ и ДПС. Башка и съд, прокуратура, ДАНС и МВР. За да може да си краде. Да беше цар - по-малко власт щеше да има. Ама ги е оплел със зависимости-пари и компромати. Най-вече за това му се въртят на пръста.

13

Анонимен

преди 1 месец

ВСЪЩНОСТ ВСИЧКИ ДЕРИБЕИ ОКОЛО АХМЕД ДОГАН - АГЕНТ САВА, СА БИВШИ АГЕНТИ НА ДС. ВКЛЮЧАЯ ДЖЕВДЕТЧО. ВКЛЮЧАЯ РАМАДАНЧО. ПРОВЕРЕТЕ КОЛКО ФИРМИ ИМАТ ВСИЧКИ ТЕ, ТОВА СА " ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ".

12

Владо Зидара

преди 1 месец

Новото начало ще стане факт, а в старото ще останат рекетьорите, които плашеха цялата държава с "етническият мир"

11

Анонимен

преди 1 месец

Доган и вие си го отгледахте от малкохайванче сега се оправяйте.

10

Анонимен

преди 1 месец

пееФски и депесето фалираха като катебето господ бави ама не забравя чао

9

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски е депутат за последен път и почна да истерясва

8

А,бе

преди 1 месец

Главният прокурор да не е частна собственост на Пеевски.За два дни го затрупа със сигнали.

7

Фотоволтаик Чакър

преди 1 месец

Дерибеите си мислят, че това ще продължи и ще си взимат заплатките, нищо няма да правят за хорат, а децата им ще усвояват цели икономически сектори, чрез принуда и търговия с влияние?!

6

мак

преди 1 месец

Тоз ени-чарин вече измести зеления в новините. Ще се окаже, че няма по-честен от него.

5

наглите турки

преди 1 месец

Са се подплашили Явно има защо.Гузен негонен бяга.

4

обективен

преди 1 месец

Този е най-гнусният политик от всичките мизерници !!

3

Анонимен

преди 1 месец

мазната гнида се хили доволно и пръска лой по всичко, което успее да докопа. но си остава мазна гнида