114

Анонимен

преди 1 месец

Професионална работа, на няколко метра от склад натъпкан с пиротехника правят тестове, вместо да отидат на няколко километра безопасно разстояние.

113

Анонимен

преди 1 месец

сега гражданите като намерят някоя невзривена пиратка и си я приберат,защото е без пари у тях,ще стане едно...

112

анонимен

преди 1 месец

Трябва да забранят фоерверките и пиратките! Такова шоу спретнаха, че цяла България го видя, сватбарите не са го очаквали, но жалко за хората, отишли си нелепо! Време е да помислим, струва ли си да ползваме такива опасни ефекти и толкова ли радост ни носят тези шоута?!

111

к

преди 1 месец

Защо доц. Петър Шишков отива след работно време ,защо го пускат вътре .Спасилото се момче ,като не е техен работник, какво прави там в извънработно време. Защо охраната пуска външен човек в склада в извън работно време.

110

Анонимен

преди 1 месец

браво, браво, очакваме още взривове, наводнения, горски пожари и т.н. -- за страна, която се управлява от сатанисти компрадори и населението стадо ги преизбира, тези събития са ежедневие.

109

Анонимен

преди 1 месец

Защо в България е разрешено на всеки да си прави заря? Тук където съм е разрешено само на Нова година и при закриване на лятото.

108

Анонимен

преди 1 месец

кво стана със записите от камерите там бе!????пак ли не са работели????

107

Банкеръ

преди 1 месец

Бих повярвал,че в складовете е имало пиратки ако специалисти от Русия го потвърдят.Каквото и да е имало вече го няма,загубите са огромни и с вдигане цените на пиратките няма да стане.Собствениците на складовете се наиграха.

106

anonimen

преди 1 месец

Единият от хората, които се взривиха в Париж, беше разведен и депресиран от това. Тук за сватба...ей, от български сватби и арабски разводи цяла Европа трепери

105

Пълно с

преди 1 месец

По пътищата е пълно с наркомани.

104

Germany

преди 1 месец

Никакъв ред няма в тази държава! Никога няма да стигнем европейците, сбъркан манталитет!!!Вижте само какво става по пътищата!!!

103

Анонимен

преди 1 месец

Струва ми се, че не е човешка грешка. Синът на собственика влиза в буса в базата и всичко гръмва. Може ли буса да е бус бомба и да са го взривили с мобилен или друг метод? В Елин Пелин казват, че се складирали боеприпаси (противопехотни мини ).

102

Анонимен

преди 1 месец

Хм, колко е бил тротиловият еквивалент на тия "пиратки"? За един преятел питам. Всъщност няма значение, отдавна не ви вярваме.

101

Анонимен

преди 1 месец

...Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!...

100

Анонимен

преди 1 месец

Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!Баба Ванга

99

Нискочелите

преди 1 месец

Всяко комплексарско парвеню днес си прави частна заря и тормози хиляди хора и животни. Това е просташки бизнес експлоатиращ мераците на нискочелите неандерталци.

98

до 92

преди 1 месец

Хм.. не съм се замислял. Ама може би имаш право - кой ги знае китайците какво са напъхали вътре, нали? Сещам се за гърмящо сребро - AgCNO. Ония малки топченца в като цигарена хартия, които правят "пук" ако паднат. Ама ако са 3 милиона не правят само "пук". По 1-2-3-4 са безобидни, ама какво ли става ако мине натоварен мотокар през кашон колко си кила през това?!?

97

Анонимен

преди 1 месец

Не пасем доматите с колците. Ще се замете под килима като много други подобни инциденти с експлозии. Хайде уточнете финалната версия и ни я съобщете, след като изглежда правдоподобно.

96

и още!

преди 1 месец

До Това е. Аз мисля, че дори лично Владимир Владимирович Путин лично е драснал клечката на фоерверк в склада. Бил преоблечен като наш клошар със залепени фалшива брада и мустаци. Веднага след това се качил на чакащия го руски хеликоптер и отлетял за Москва.

95

Това е

преди 1 месец

Провокация от путинопикантропите , както и в предишните терористични акции на путлерсистите в сладовете за боеприпаси в Чехия и България. Тук в България има занижен контрол на складовете , но путинските национал-фашисти не спят . За путлеристите ние сме вражеска държава. Тея подкупват за жълти копейки всеки, който е верен на путлерските фашисти.