64

VladTepes

преди 1 месец

До *** с шапкаПохвално е - още Джани Родари е разбрал силата на такава армия справка - "Приключенията на Лукчо". Трябват много вождове и малко индианци.

63

VladTepes

преди 1 месец

До Ало АдмиралисимуситеФлотилен адмирал професор доктор на военните науки Медникаров разработи стратегия за отбрана на териториалните води и крайбрежието без кораби. Разработката се радва на международен интерес.

62

AK- 24

преди 1 месец

TEPOP OT MOCKBA.

61

Анонимен

преди 1 месец

АДМИРАЛЕ! КАКВИ СПАСИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ БРЕ АДМИРАЛЕ! ТАМ НЯМА ДА ОТКРИЕТЕ НИКОЙ. КОГО ЩЕ СПАСЯВАТЕ. СМЕШНИ И С ИЗВИНЕНИЕ АМАТЬОРИ СТЕ. СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ. ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ С ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ В ПОСМЕШИЩЕ ЗА СВЕТА. ЗАЩО ПОДОБНИ СКЛАДОВЕ СА В НАСЕЛЕНИ МЕСТА!? ТОВА Е ВЪПРОСА НА КОЙТО ДА ОТГОВАРЯТЕ.

60

Анонимен

преди 1 месец

адмиралчето на гумена лодка - какво по-точно ще спасяваш след 3 дни взривове и газове?!? с научени фрази и кухи думи си стой на бюрото и си мълчи. или влизате с техника или не, какво се лигавите отстрани и приказки от рода на Божинката: "гледам, нещо става. Ставам, гледам - нищо."

59

Луд Луд Свят

преди 1 месец

Странно е адмирал да помага в сухопътна обстановка- явно генерал от Танковите дивизии ще помага ако потъне някой военнен кораб- странна компетенция имат Военните-явно трябва да си сменят позициите- Така са и министрите- примерно министърът на Транспота разбира много от Здравеопазване а Министърът на Здравеопазването говори за Икономика и за Армия - мда в Луда Държава е превърната България

58

Ало Адмиралисимусите

преди 1 месец

Боен флот - 1 самолетоносач- 2-4 подводници БОЙНИ!!!-- няколко ракетни разрушители-- 4-5 ракетни фрегати--10 ракетни корвети-- 2-3 десантни кораба мин 30 000 т единият- връзка с боен сателит за целият флот--!!!!! Тогава може да сложим пагоните за Адмирал- всичко друго е вицеадмирал контраадмирал капитан Първи Ранг ит.н.-- старото изискване преди 50г беше Бойният флот да е над 100 000 т DWT-за да има Адмирал-- тогава корабите бяха малки и така))) А разни позьори с пиянски очички носят пагоните)

57

Позьор с пагони

преди 1 месец

Адмирал на 3 катера и един бункеровчик

56

Анонимен

преди 1 месец

щом самият началник на отбраната там, възникват доста съмнения дали има само фойерверки там, освен зарята имаше и тежки тъмни взривове, от какво лиса?

55

Анонимен

преди 1 месец

Началникът на отбраната ходи да гаси взрив на фойерверки???? Ние сме по-зле от Украйна

54

Уха

преди 1 месец

Пуснете Буцефалий. Той има опит от едно време. Пускали са го в Симитли да гаси пожарите от фойерверките без гсщи.

53

РОСАТОМ

преди 1 месец

Един Путин трябва на наще Адмирали и Генерали.Оня ги вкара половината в затвора,а останалите на фронта.

52

Циклон

преди 1 месец

Адмирале,за нищо не ставате.Армивта ни е гола вода.

51

Бгг

преди 1 месец

Господарите на това Натовско меkereнце защо не помагат ??? Адмирал бил на 3 гумени лодки и един катер. Смешковци.

50

Анонимен

преди 1 месец

Чудесно. ВИКАЙТЕ РУСНЯЦИТЕ, те могат.

49

Огъня трябва да

преди 1 месец

Се бомбандира контролирано фугасно запалителни бомби за да се взривят контролирано за кратък период от време всички фойерферки след което пожара ще се контролира сега фойерферките са пакетирани и горят опаковките след като изгорят опаковките се взривява и фойерферка и така може дълго време да продължи гасенето

48

Анонимен

преди 1 месец

Остана ли кой и какво да се спасява? :(

47

Анонимен

преди 1 месец

Тоя поне се е опитал да свърши някаква работа,а Главчев вчера беше отишъл да се снима и да ни каже,че двама души са в Пирогов,което ние вече знаехме.А даже се подсмихваше,което е нелепо поведение в създалата се ситуация.Докато гардовете го избутваха назад,сакън да не даде фира.

46

Анонимен

преди 1 месец

А защо главния пожарникар на републиката не е там да гаси пожара,а пак се е покрил и изпратил адмирал да го замества?Еййй,хитър Андрешко,все някой друг да му върши работата,а той само са се снима и са се подпич.ква с репортерките.

45

до 28

преди 1 месец

До Анонимен и какво е виновно НАТО,че народът е мързелив и крадлив,не плаща данъци и държавата не може да купи повече техника