27

гошо

преди 1 месец

Повечето от коментаторите по-долу май са изгълтали хубави дози олово на младини. Само така мога да си обясня слабоумните им хейтърски словоизлияния. Иначе, тези дето мислят че оловото е безвредно, да не се чудят после като ги водят в онкологията, откъде им е дошло.

26

Имигрант

преди 1 месец

До емигрант: ам то и в България е отдавна забранено. Но старите боядисани огради не могат просто да изчезнат.

25

емигрант

преди 1 месец

а тук в нормалните страни това нещо е одавна забранено!а вие бг професорите по-долу може и да го ядете след като сте толкова умни!!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

Миниумът и днес масово се произвежда и използва, ако не го гризеш заедно с винкела не е опасен за човека. Що за истерия и паника!? А родителите да възпитават децата си на хигиенни навици.

23

бай Иван

преди 1 месец

До АнонименМи човека избутал джурналистика и понеже е спец пуиглот ползва гугъля за преводач! Така се откриват нови химични елементи и реакции :-)

22

Поморие

преди 1 месец

Ако не бе миниумът до сега всичко построено през комунизма да се е срутило.В това число и заварките на панелите във всички блокове строени по времето на соца.някой иска да открадне ,,суха пара" пак пребоядисвайки никому ненужни обекти.Много се краде в тая държава.

21

Анонимен

преди 1 месец

Някой май търси договорчета за почистване и вапцане. И как ще го махнат, с телени четки разбира се, за да се разхвърчи навсякъде, а понеже междувременно ще е капнал дъжд върху незащитения метал ще се вие за компрометирани конструкции. И пак същите ще искат да ги сменят и боядисват.

20

Анонимен

преди 1 месец

Що миниум сме изгълтали и издишали, на всяко тенеке го мацахме като грунд. Как не сме се изтровили досега. Ако някой не са го научили да си мие ръцете, без значение е с какво е мазано и боядисвано. Пак сензации, някой не разбрал, друг не дочул.

19

Анонимен

преди 1 месец

До До 11: На това му се вика естествен отбор. Нас по химия ни учеха как да боравим със взривоопасни вещества и от новогодишните бомбички се самовзривяваха само двойкаджиите.

18

Мдааа

преди 1 месец

Мале що мъка и невежество вилнее по журналистическите Одисей във България Трагедия

17

Анонимен

преди 1 месец

Като чета коментарите, си мисля че по добре да оставим нещата на самотек тя еволюцията сама ще се погрижи. Човекът е написал че се пипат парапетите и се ядът пуканки с ръце оттам праминава в организма, а не че някой яде парапетите. ***, и прости същества.

16

хахааа,

преди 1 месец

Този потребител къде, каза, е расъл? Или може би не е расъл, а направо е паднал от Марс. Но все пак добро предупреждение: не яжте метални пръти и парапети, правилно.

15

Alex

преди 1 месец

Кухари.

14

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Жителите от 7-мият етаж на квартал " Обеля 2" отдавна не дават на комшиите им от съседните им етажи да дишат, чрез използване на пиротехнически средства по прозорците им. Явно ги е завладял селският и патриархалният манталитети . Най-добре е да си отидат по селата откъдето са. Аз съм четвърто поколение софиянец по бащина линия и нямам никакви селски корени за разлика от тях и корумираните психиатри и психолози и да не споменавам за полицай четата.

13

Анонимен

преди 1 месец

Солна киселина в стомаха - да, чували сме, но никога не сме я превеждали неграмотно от HCL (Hydrochloric acid) . Или превеждаме всичко заедно и ползваме българското наименование солна киселина или изписваме латинското название. Другото е ... СВЕЩЕНА ПРОСТОТА....

12

Зозо

преди 1 месец

Хахахааа, че едно време всичко се мажеше с минимум против ръжда. Продаваше се на прах в найлонови торби и всеки наоколо диша свободно :)))))))))))) Много тежеше. После го разтваряш с ленен безир с мажеш тенекиите :))))))))))))))))

11

До 11

преди 1 месец

В СЪСЕДНИЯТ БЛОК, В МАЗЕТО, МЕСТНИТЕ ХАШЛАЦИ РЕШИХА ЗА НОВА ГОДИНА ДА СИ НАПРАВЯТ ОТ ТЕЗИ БОМБИЧКИ! ЗА ЛОШ КЪСМЕТ СМЕСТТА ГРЪМНА В КОФАТА КЪДЕТО СА РАЗБЪРКВАЛИ! ЕДНО ДЕТЕ ОСТАНА БЕЗ ОКО, ДРУГО БЕЗ ПРЪСТИ! ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ МАНИЯТА!

10

Пироман

преди 1 месец

Едно време, при бай Тошо, когато нямаше китайски пиратки от Енигма, децата сами си ги правехме като смесвахме въпросния миниум с бял ронз.

9

Анонимен

преди 1 месец

Хидрохлорна киселина?

8

Мандо

преди 1 месец

Три мозъка са били палец надолу ? Аз питам , кой лъже ?