123

Анонимен

преди 1 месец

Жестоко се лъжат тези, които мислят,че българските мюсюлмани(турци,помаци и роми) ще продължаваме да бъдем послушно стадо и да подкрепяме вечно онези, които за 30 -на години бяха се качили на гърбовете ни и направиха синчетата си милионери и живеят в разкош!Свърши се!Писна ни да ни говорят това, което искаме да чуваме, а зад гърба ни в акъла им са само парите!Баста!!!!!!!

122

Дядо поп

преди 1 месец

Типично. Тоя сложи България в малкия си джоб. Толкова пък ли не се намери някой да го разстреля. Делян Самозван. Само той харесва себе си, никой друг.

121

Аз съм z

преди 1 месец

Пепелянка като ДПС трябва да знае , че децата и изяждат корема и излизат . Сега да не ривът какво са отгледали . А те си огледаха едно домусче . Дето също започна да ги унищожава . Малко им е на отрепките , преядоха с да власт и сега да в мъки , че ги замества производния им *** .

120

Българка

преди 1 месец

Трябва да се забрани тази партия или по точно Движение.Движение не е партия и всички българи в нея на бесилката.Такива като тях предадоха Левски и Ботев и много други наши ХайдутиТе излезнаха по богати от чорбаджиите през турско

119

Анонимен

преди 1 месец

Айде закривайте и тия депесета и на Шиши и на Доган.

118

Петър

преди 1 месец

Доган и неговите хора да регистрират още едно ДПС и Пеевски няма да влезе в Парламента 🤣😂😋😂

117

Петър

преди 1 месец

*** Пеевски трябва да бъде съден и да му се отнеме цялото имущество което има.

116

Анонимен

преди 1 месец

Гадно е, когато мафията ви подкара нали? Хак да ви е сега, че сами си хи отглеждахте, да ви затрият дано и турската партия гадна.

115

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски е осъден в цял свят. Само адвокатите му щъкат като мишки, защото самият Пеевски ще е арестуван веднага на летище в Австрия, ФРГ, Великобритания или САЩ. Как може да подава въобще сигнали до прокуратурата? Този трябваше да е в затвора и да предава показания!

114

Смесените райони

преди 1 месец

отдавна са на 90% не български. Не българите, които обаче се граждани Р България наричат техните си лидери " Ага". Така са възпитани да се прекланят на хората с власт.

113

ПроСоТо

преди 1 месец

един момент!..Какво се оказва?..-За ДРУГИТЕ МОЖЕ да се правят проверки,за свещените дпс-крави,НЕ може ?!..па и да ви кажа,от това "почетния председател" взе да ми се повдига !..Какво значи "почетен" и има ли "непочетен" председател ?!..Тия са със по-робска и слагаческа психика от нас..

112

баба мара

преди 1 месец

ами да почнат от сокола магнитски всички които се мотаят по 30 години в нснаи мощната икон групировка

111

Анонимен

преди 1 месец

Отиде му пристанището в Пепеляново

110

Анонимен

преди 1 месец

След като Шишо "удави" Цецо Василев и Божков е време на Доган. От Козяк са казали "Удряй Шишо по проруското ДПС, ще ти махнем магнита"

109

Анонимен

преди 1 месец

Голям кеф

108

Анонимен

преди 1 месец

дпс вепе се дели така дпс на доан, дпс на шишо , и.тн

107

Анонимен

преди 1 месец

САМО РАЗЧИСТВАНЕТО НА ДЕРИБЕЙТЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СИ ПОЕМАТ ВЪЗДУХ ХОРАТА ОТ СМЕСЕНИТЕ РАЙОНИ!!ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ ОТ ЕДИН ОТ ВАШИТЕ ХОРА ЗА ДА НЕ ПОДПАЛИТЕ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ!

106

Анонимен

преди 1 месец

И кво ревете? Ако всичко ви е наред ще ви мине проверката и това е. За да надавате вой значи не сте толкова чисти колкото се представяте

105

ДАВАЙ ШИШИ....ХАХАХА

преди 1 месец

...." ПРОВЕРКАТА"--- Е ВИША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ И ЧЕСНОСТ!

104

СМЕХ....

преди 1 месец

ЗАЩО СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ, ТОЛКОВА, БЕ....НАЛИ СТЕ ИЗРЯДНИ И ЧЕСТНИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС.....ХАХАХАААА....НАЛИ, НЕ ПРАВИТЕ ДАЛАВЕРИ, ..ХАХАХА...