64

Джо

преди 1 месец

И какво щеше да помогне гражданска защита ? Много е лошо когато започнат дорфчета да дават мнения. Бегом да се возите на ескалаторите в моловете.

63

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е всички да се осъзнаят Не може пожарникар да управлява държавата за да разберете колко е умен ще ви кажа че по татово време в Симеоново пожарникарския Факултет по цял ден играеха мач не съм чул и не съм видял някой нещо да учи баща ми казваше *** народ слаба държава

62

Анонимен

преди 1 месец

Африкански питай го ти,нали за това си в парламента?!

61

Alex

преди 1 месец

Да не са изпращали помощ на УКРАЙНА да празнуват контраотступа си?

60

Alex

преди 1 месец

Тротила при огън гори, а не гърми! Оставете песните на разни "експерти" като Славчо Велков по ордени и медали! Има намеса на човешка ръка!

59

Спонсор

преди 1 месец

Затова в РУСЕ идваха РУМЪНЦИТЕ да гасят, щото на софрата ГОЛЯМ ГО ВАДИМ!

58

Alex

преди 1 месец

Я да си припомнят смотаните софиянци от влашко, помашко, врчанско и шопско, каква беше пожарната в СОФИЯ? Ввойници, щото жълтотиквениците и за това не ги бива, освен за рев!

57

Alex

преди 1 месец

Къф телефон, кви пет лева? Деса общата в тоз момент е правила мамалига на Тиквата след поред ните нощни упражнения! Колко ли *** е гълтала горката за тоя пост?

56

Разкарай

преди 1 месец

Си тъпия сурат.

55

Тоше,

преди 1 месец

Да кметът на Елин Пелин е издигнат от местна коалиция,в която са ВМРО и ИТН.Не ни прави по -про. сти от теб.

54

Ха,ха

преди 1 месец

Тошко африкански не е измислен герой

53

Анонимен

преди 1 месец

Че с какво беше полезна "Гражданска защита", една синекурна служба! Даже и изпит сме държали в Университета! Занимаваха ни със стари неща от времето на ядрената надпревара!

52

С И С

преди 1 месец

Горкия г-н Африкански! Пак е падал на главата си.Някой да му каже да не коментира неща които не са му ясни.

51

Гошо

преди 1 месец

Тошко, защо да не го питаме и за: спреният проект АЕЦ Белене, Южен поток, Бургас- Александропулус? Иван Костов - за унищожаването на икономиката? Царя за 800 дни които щеше да ни оправи всички и още и още...

50

Бау

преди 1 месец

Не просто Гражданска защита! Някой бе измислил Министерство на бедстията и авариите, специално за Емел Екстрем! Тиквите го премахнаха, вместо да го направят работещо! За тях има само едно Министерство - Вътрешното! Всички друго е пълнеж! Анализа на нашите многобройни експертни структури - агенции, институти, сектори, отдели бордове, щабове също е за критика - не предвиждат реалностите! Например заявиха, че Путин няма да напада, а той нападна! И други примери, но буквите са малко!

49

Анонимен

преди 1 месец

Ами то не е хубаво да има много свидетели /Гражданска зашита/, когато се имитира катастрофа, бедствие, авария, с цел каква? Целта е да се оплюе министър, цяло правителство, да се смени отговорно лице в дадена област, да се вземат пари от застраховател, да се запълни медийно време с цел най-висок рейтинг и и т.н.

48

Анонимен

преди 1 месец

Пак Борисов им е виновен. За какво е НС с 240 души, всеки с 10 бона заплата, ако един човек приема законите. Тошко да вземе да прочете стенограмите и ще разбере това, за което пита.

47

Аполлон Вангелов

преди 1 месец

БОЙКОС Е ЗА СЪДЕНЕ, И ЗА РАЗСТРЕЛ НА НОВИЯ СТАДИОН НА ЦЕЦЕКА..ТАМ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ СТРЕЛБАТА .

46

До 46

преди 1 месец

Фактът, че питаш е показателен, че правилно си добавил "***" като си писал коментара си. Гражданска защита не са вездесъщи, безсмъртни или ангели-хранители, но бяха звено, което беше объчено да действа при различни аварии и да се изисква адекватна помощ от другите звена когато трябва, ама ти отде да знаеш, то да напишем коментар от един ред а бая по-лесно, все пак най-вероятно разбираш и ти - от всичко и то по много

45

Тошко тъпото

преди 1 месец

И какво щеше да помогне гражданска защита в случая?