5

Портфейла

преди 1 месец

Не ти носи пари а тъкмо обратното.Ти носиш пари в пртфейла.Какво от това,че имаш златист порфейл ако си безработен.Колко късмет ще ти донесе червен портфейл ако си на минимална заплата.Късмета се състои в това да имаш дупе да бачкаш.Всичко останало е бабини поверия.Бяло перце от петел,нокът от прилеп,червен вълнен конец,чрупка от кукувиче яйце и мигла от носорог........дрън,дрън!

4

Калкулатор Първи

преди 1 месец

На портфейла най не му подхожда да е на червено, аз предпочитам да е зелен.

3

Чичко Паричко

преди 1 месец

Аз имам инвестиционен портфейл. Трябва да питам брокера ми какъв цвят е, въпреки че най вероятно ще ми каже че цвета мога да си го задам сам от настройките на платформата.

2

Анонимен

преди 1 месец

Дано на хората им донесе просперитет и късмет! Аз по случайност имам червено, златно и сребърно портмоне. Имам ги не защото съм търсила този ефект, а заради чанти със същите цветове, но да ви кажа при мен не работи ефекта. Или може би работи само относно здравето. Но може би човек трябва много силно да повярва и всичко ще се подреди както мечтае.

1

Съветник - реалист!

преди 1 месец

Стъпваш в Австралия. След 5 години имаш всички цветове щртаусуви портфейли в чекмедже на вторият етаж от новата ти къща.