11

Анонимен

преди 1 месец

ще трепят малкото останали овце и кози. онези от Воден дето избиха животните в Странджа си го получиха, тези от жълтите павета кога?

10

Руси

преди 1 месец

Абе льольо ,кой ти ги говори на теб тия ? Нямало ветеринари и прочее. Това изобщо не е вярно. Какви имитации на ферма ми говориш бе ,аз съм от най-плпдородния район на България ,какво Болярово ми говориш ,луд ли си ? Бабите се правили на фермери ,какво лошо има да гледаш две животни и да си ги храниш ? Да подпомагащ потребителската си кошница то иначе нямат оцеляване тия хора. С вашето мислене ще гледате животно само по зоопарковете скоро. Вие сте някакви извратеняци !

9

Анонимен

преди 1 месец

Руси не си бил на Запад да видиш как се прави ЧАСТНА Регистрирана Ферма. Твойта и на тези в пограничния район Болярово не са ферми ,а аматьори земеделци фермери Правещи се на фермери , но с ужким регистрация . Кметството и кметствата Мижат и се правят , че не виждат. Старци и баби едва ходят ,а се правят на фермери с над 70 глави ***. Ветеринарен лекар няма , контрол няма. Целия Европейски Съюз пропищя от такива фермери като в Болярово .

8

само това знаете

преди 1 месец

До Руси,само тояги са ви в главите,то там друго няма,така ви възпитават,да постигате всичко с насилие и крадене,всичко ви се полага само на вас,само вие имате право да живеете и т.н.

7

Руси

преди 1 месец

Само на мен ли ми се вижда или уж няма незаконни био лаборатории ,а в същия момент вирус та вирус. Преди 20 години имах ферма ,нямаше такива работи. Уж сме много развити ,много правила измислиха и регулации ,а вирус та вирус. Само на Кауфланд няма вирус. Тия ни взеха за мезе вече ,не се търпи ! Народи ставай и хващай тоягите !

6

Анонимен

преди 1 месец

"БАБХ: Фермерите да не търгуват с животни от Румъния и Гърция"-----------А с хора могат ли да търгуват?

5

Анонимен

преди 1 месец

Целта е да унищожат на баба Гица трите кози да не дава мляко на внуците а да купуват от Кауфланд и Лидл

4

Анонимен

преди 1 месец

То и преди години беше така по нашите медий се вихреше кампания че чума нападнала животните по Европата и унищожиха всички животни по малките ферми но само у нас после се оказа не нямало такова нещо

3

Анонимен

преди 1 месец

чудя се бабх що не ги закрият

2

Анонимен

преди 1 месец

а р0мьнците и гърчоляците знаят ли че гуведать им са чумави или туй само тук го казват ?

1

Анонимен

преди 1 месец

Хайде почва се пак явно искат да унищожат до край българското животновъдство всичко е умишлено