13

Т

преди 1 месец

Права сте, стана ми по добре като прочетох. Сетих се за четвълта причина, при една позната -ментално заболяване.

12

Анонимен

преди 1 месец

До Т като Трифон - Това си е твой избор. И неин, разбира се. Явно е, че не може без теб.

11

Т като Трифон

преди 1 месец

Обаче как никой не го еня за мъжа, дето са го развели за нищо, а той продължава да издържа жената и чат пат да кове. Като цяло обачя връзката ми с дъсчицата не е толкова зле, като за 5-ца, поне работя и не съм пияндеур.

10

Анонимен

преди 1 месец

Калеко ми, Бог да го прости, си беше откровено пиянде. Колежките постоянно повтаряха на леля ми: Разведи се, ще си разделите и продадете апартамента, ще си купиш една гарсониера! Но леля ми: Да, да, аз това жилище съм решила да остане на децата, поне това да им осигуря, иначе каква майка съм! В крайна сметка тя почина млада, преди калеко ми, от рак....

9

Анонимен

преди 1 месец

Ами така ще е, след като младите жени харесват мачовци, батки, позьори, бабаити, пехливани, в това число и такива, които са били в пандиза! Нормалните, интелигентни, възпинани момчета били скучни, задръстени, няма за какво да си говориш с тях, не могат да "разпърхат пеперудите в корема". Ето затова сетне има домашно насилие, огромен брой разводи. И ако има и деца, точно те най-много страдат от всичките тези дандании.

8

Майките се жертват

преди 1 месец

Чух от жена, която не живее добре със съпруга си: "Ако го напусна, веднага ще се ожени за друга и ще лиши децата ми, както направи брат му." Девер й имал недоразумения с жена си, тя заплашила да се разведе. Синчето им, което още нямало 10 г. се опитало да защити майка си. Мъжът ги заплашил. Жената все пак се развела и взела детето. Тогава бившият съпруг, който бил доста заможен не само се оженил повторно, но приживе прехвърлил цялото си имущество на детето от втория си брак.

7

До 3

преди 1 месец

Такъв тип съжителство дава неограничена свобода на мъжа, във всякаква посока. Той мнооого добре знае, че те държи буквално закарфичена за връзката, основно заради децата и липсата на материална независимост. Дори и в началото да е имало любов, тя не е вечна, но и едва ли е имало, защото човек не поставя някого в унизително положение, ако го обича, без никакво уважение на практика. Жалко и за децата. Нямат добър пример и ще копират и в своя живот.

6

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 3 Как си допуснала това да се случи? Имаше му доверие и го обичаше ли? Той сега държи ли се добре с теб?

5

Т

преди 1 месец

При мен семейно купуваме ДМА на името на половинката, дъската. Финансовия поток е яко еднопосочен при нас.

4

Трифон

преди 1 месец

За мойта причините са също три. 1. Няма кой да издържа семейството, то и тя печели мното, но е друго да къта. 2. Няма кой да я вози тапред наззад. 3. Няма кой боклуклука да изхвърли, буквално.

3

Анонимен

преди 1 месец

И аз няма къде да отида, за това стоя. Всичко, което сме градили о купили за 20 години съвместно съжителство е на негово име, без да имаме сключен брак.

2

Джина

преди 1 месец

Моя плyжeк е сприхав батка, щото е с малка чypкa, но има бенве и ме води на море

1

Анонимен

преди 1 месец

Втората причина има много варианти. Някой/някоя няма къде да отиде, ако напусне негодника. Или пък ще загуби екстрите, зарадикоито търпи товасъщество. Или не иска децата да имат разведени родители.