20

запознат

преди 1 месец

До ??? , "тротилов еквивалент" е абстрактно понятие и не може да се държи на склад, можеш да държиш определено количество барут с тротилов еквивалент два тона, означава, че имаш барут, който ще отдели енергия колкото два тона тротил. Малко е спорно да се сравняват така бързи и бавни ВВ, но да си му берат гайлето журналистите дето ги пишат тия простотии.

19

Анонимен

преди 1 месец

Журналистите да се разровят и да разберат КОЕ е лицето, което е Стинският собственик!

18

Анонимен

преди 1 месец

Собственикът, чийто син е загинал, най- вероятно е подставено лице. Някой друг върти зад гърба му оборот за милиони, милиони... Той е само един употребен човек. Жалко за сина му!

17

???

преди 1 месец

след като е само склад , а не производство за какво им е да държат на склад тротилов еквивалент? на кого го препродават?Тротил се употребява в зарядите на снаряди, ракети, бомби, мини и др. Също така се използва като основно взривно вещество при провеждане на подривни работи в земята, разрушаване на метални, бетонни и други конструкции.Бомбеният атентат в Сарафово е с тротилов еквивалент

16

Lina

преди 1 месец

Бомбаджии - терорусти и убийци. И сина на собственика и той май сред жертвите.

15

До Анонимен 1

преди 1 месец

Да, но според Върховен Административен съд подпорката на морето не била незаконна. Даммм, такива ми ти работи. ... Иначе за мен най-интересно е дали в складовете е имало бойни взривни вещества. Каквато информация, разбира се, обикновените граждани няма да получат.

14

Анонимен

преди 1 месец

"това пък какво общо има с пожара" - ами и да няма общо е хубаво да се знае :)

13

Анонимен

преди 1 месец

Как ще забраняват фойерверките? Ми нали трябва да гърми Ga н ьо? Да покаже колко е велик.

12

Анонимен

преди 1 месец

това, че съдът винаги решавал в полза на фирмата срещу държавата едва ли би учудило някого

11

Анонимен

преди 1 месец

това пък какво общо има с пожара?

10

Анонимен

преди 1 месец

Като няма гражданско общество и всеки си наляга парцалите и си трае, все ще е така. Не можем да се справим с елементарни нередности.

9

Анонимен

преди 1 месец

Колко деца си загубиха пръстите, а някои умряха от бомбички и фойерверки? Колко са хората с избити очи, зъби и обезобразени лица? Над 100 човека на година в България са жертва на лакомията на търговците с тези отрови и ***!

8

fdhfg

преди 1 месец

Тотална забрана трябва, тровят въздуха. И този собственика да плати всички поразии

7

Анонимен

преди 1 месец

Неминуемо стресират кучетата, а всички останали диви животни в горите? Ние си унищожаваме екосистемата, защото някой мутряга си прави заря и всички са длъжни да го търпят... Да не говорим, че всички чалготеки гърмят всяка нощ и простотията е безкрай!

6

Анонимен

преди 1 месец

Тотална забрана за фойерверки в България!

5

Анонимен

преди 1 месец

Чорбаджията е кучемразец и иска да изтрепе всички *** чрез гърмежи.

4

Анонимен

преди 1 месец

Държавата е в тотален разпад. Няма една улица или тротоар като хората. Малките градове и села са пусти. Държавата и ЕС наливат пари в шменти-капели бизнеси. Да се забранят тотално пиратки и фойерверки. Всяка Нова година е война в България, а за норми на въздуха и живота на животните да не говорим!

3

Блестящ сленг

преди 1 месец

. . . и очевидно е една от най-голямата в бранша. . . Откъде ги взимате тези *** и след това журналисти? Ловите ги с капани по Витоша ли или по Витошка?

2

Анонимен

преди 1 месец

Дали ли е атлантик, русофил или марсианец слабо ме интересува. Сега собственика да извади пари и да плати обезщетения на пострадалите хора. Такива *** и ненужни бизнеси трябва да имат тройни данъци... и да не получават никакви пари от програми за това и онова.

1

Анонимен

преди 1 месец

Собственикът е крупен евроатлантик и е проверяван само проформа. Знаете как се строи подпорна стена на морето. Ако не знаете, жената на подпорната стена ще ви каже. Тука е същата законна дейност.