9

Меркурия

преди 1 месец

Не е вярно . Франция е страната с най добре развит и работещ вътрешен туризъм . Хайде успех

8

Анонимен

преди 1 месец

Повечето от тези резервирани нощувки са от квалификации и обучения или с други думи по проекти. Откакто забраниха да се прави изнесено обучение извън България (до преди една или 2 години се усвояваха парите в съседни държави) изведнъж рязко се увеличи вътрешния туризъм. Организатори са лицензирани фирми, които изпращат обучителите заедно с екипа и се провеждат занимания в зала на хотелите в посочените от статията градове. И понеже парите са доста се тръгва от петък. Проверете ако не вярвате!

7

Айляк

преди 1 месец

Ами, не е много добре с парите ***.чо, иначе България набързо ще заеме последно място по вътрешен туризъм. България е малка страна и не отнема много време да я разгледаш по планини и море...

6

Анонимен

преди 1 месец

Aми овцете нямат пари да обикалят света.Някои пък имат, но вероятно са били в чужбина веднъж, излагали са се като кифладжии и сега повтарят като пaпaгали, че от България по хубаво няма.

5

Бедняк

преди 1 месец

България е в много сфери водеща... Ама добре че гърци, турци и някои други ни доставят домати, чушки, дини, разни фасули. То всичко не може да се изброи но може да се допълни: ние сме се натаковали до толкова, че умирисваме цялата атмосфера.

4

Френски буржоа

преди 1 месец

Ами каро сте гладни там паричките ви стигат за междуселски нощувки . Аз пия Абсент в Алпите след седмица заминавам с прайвът джета до Островите КуК .

3

айде нЕма нуЖда

преди 1 месец

При 50% сив сектор...айде...

2

3aйo Цuцuн

преди 1 месец

Toй u Huku ucka ga nътyвa!

1

Анонимен

преди 1 месец

Да ни дадат медал.