16

Извънземен

преди 1 месец

Да уточним че Спейси не крие че е хомо и всички които го обвиниха бяха мъже. Когато стигнеш определене ниво е лесно да злоупотребяваш с влияние. Не всичко е от завист, причини може да са отмъщение за това което е причинил.

15

До 13

преди 1 месец

Да, така е - трудно се доказват, но лесно се повдигат обвинения. Всеки, който някога е работил с известен актьор, може да повдигне обвинения в сексуално посегателство. Презумцията за невинност не съществува - в момента, в който ти повдигнат обвинения всички те гледат като чумав и те сочат с пръст. Ако те оправдаят, същите тези хора само ще вдигнат рамене и ще кажат "е, к'во толкова?", а това , че са съсипали живота на човека няма значение.

14

Анонимен

преди 1 месец

За тъмното минало на известния на Днес П.Трътката никой не говори!

13

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че все пак се намират колеги да го подкрепят. Иначе сексуални посегателства с давност 30-40 години трудно се доказват.

12

Анонимен

преди 1 месец

Навъдиха се много "актриси с късни спомени от миналото". Сега решили да поизточат някое и друго доларче. Ама то холивудските актриски били големи пуританки бе.

11

Рендето

преди 1 месец

За огромно съжаление, съсипаха кариерата на един наистина много талантлив актьор, за разлика от Холивудските дрогирани еднодневки!!!

10

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Брей,то не остана филмова звезда без обвинение в сексуално посегателство.Явно е доходен бизнес.

9

Фют

преди 1 месец

До До 1...4 Какви неустойки, бе л***хман. Той е оправдан по всички обвинения. Такива като теб жив човек ще закопаят.

8

Пепи

преди 1 месец

Всички тия звезди имат план а и план б . Сметки в чужбина . Имоти в държави дето не ги конфискуват . А той ако има да дава 8 милиона за имота а имота е 3 милиона - за какво да ги плаща .

7

Брокер

преди 1 месец

Може да си купи двустаен в Дружба 2 за 120 000 евро

6

Анонимен

преди 1 месец

Направо ще се разплача!

5

46

преди 1 месец

През 1946 година , Спейси ме опипа по чатала ,искам обещетение от 5млн.долара, да му е за урок

4

До 1

преди 1 месец

Тези 3.5М не са му стигнали да покрие и половината от данаците си, а да не говорим за неустойките по делата срещу него. Но така е, кога се възползваше от положението си и ибъ всичко що носи пола не му беше зле.

3

Имп Маврикий

преди 1 месец

Понякога пътят от лукса до казаните е много кратък и болезнен!

2

до 1

преди 1 месец

Първо прочети статията и след това се изхождай с коментари - фирма събирач на дългове продава къщата. Затънал е в дългове, на запад такива хора обявяват фалит и държавата им запорира имуществото като в същото време опрощават дълговете на длъжниците. Дълговете им се изкупуват от фирми събирачи на дългове, които правят пари с продажба на имущество. Не е някаква рядкост за щатите - Уил Смит е бил фалирал като рапър в началото на кариерата си като Фреш Принс

1

Анонимен

преди 1 месец

Хаха. И аз искам да съм без дом, но с 3.5 милиона долара в джоба от продажбата на къщата си.