23

РАДЕВ

преди 1 месец

След 30год.обири на КОСТОВ...СЛЕД НЕГО БАН ДИТА БОКО.....ДЪРЖАВА НЯМА...НАРОДА СПИ....Е...ДЕЦАТА ОТИВАТ ДА СЛУГУВАТ ПО ЧУЖДИ ЗЕМИ НАРОДА СПИ...

22

Ханко Брат

преди 1 месец

Радев-Ексорт по кражби и разпродажби в МО!)

21

Lina

преди 1 месец

Много криминална цялата история с тези складове - уж разполагали с ЦЯЛ доцент, доктор , а гръмнаха , докато абсолютно слупайни хора се появявата безконтролно извън работно време в " склада"

20

Калинки-малинки

преди 1 месец

До Анонимен 3 .... Питаш защо са в населено място тези складове, ако са за боеприпаси? Ами за да се мисли, че в тях има само безобидни фойерверки за детски забавления. Демек, за заблуда на противника. Някой просто не е съобразил, че съществува нещо, наречено разузнаване.

19

Анонимен

преди 1 месец

Вальо т.ъпото и пенция влачи и заплата влачи :)))

18

Малшанс

преди 1 месец

Има хора, на които и като се къпят, от устата им стърчи фас, палят цигара от цигара ... Някой по-долу попита пушач ли е бил клиентът ...

17

Анонимен

преди 1 месец

Мдааа увоенен цех абсурд цигари и запалки.

16

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще ни облъчвате с гнусни герберасти ?

15

Анонимен

преди 1 месец

А клиентът пушач ли е бил? Чудя се.

14

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е модела Доган да рухне, назначения на хора на висши постове, без необходимите качества и умения, натиск върху институциите да издават решения и становища по негов вкус и дано повлече крак,та и ГЕРБ да рухнат.

13

Анонимен

преди 1 месец

Военен вертолет "Кугър" в момента се включи и облива незасегнатия склад. Две коли на Специализирания отряд за борба с тероризма са пристигнали рано сутринта. Съжалявам да го напиша, но жив човек никой не вярва, че може да е останал вътре.

12

Най-вероятно

преди 1 месец

ОТНОВО не са се спазвали инструкциите за безопасност и някой си е позволявал да пуши цигари в такъв обект! Съболезнования за загиналите, но дисциплината в такива обекти трябва да е ЖЕЛЯЗНА, а персоналът дори да е драстична мярка, но да са НЕпушачи!

11

до 5

преди 1 месец

Момчето казало, че било под някакъв навес когато всичко започнало.

10

Анонимен

преди 1 месец

до 2 И какво ти пречи телефона да бягаш ако ти е джоба бе , мозък?

9

Анонимен0011

преди 1 месец

И сега оня "експерт" пак да излезе и да каже че сравнението с тротилов еквивалент било грешно, защото фойерверките не били предназначени за боеприпаси. Смачкани коли, изхвърлен на пътя бетон, разкъсани човешки тела - барутът си е барут, няма значение под каква форма. Събере ли се на едно място много от него, има опасност от взрив, а има ли взрив, неговата мощност може да бъде оценена чрез еквивалентен взрив от тротил. Важи и за ядрени и термоядрени взривове. Там вече говорим за кило и мегатонове

8

Анонимен

преди 1 месец

В района са забелязани руски шпиони. Още преди седмица.

7

Анонимен

преди 1 месец

Освен работниците се появи версия, че клиент е отишъл да вземе поръчката, която е трябвало да натоварят бързо в камион. Това ли е третия човек?

6

Анонимен

преди 1 месец

главчев ко каза вярно ли е или всичко е под контрол и няма нужда от притеснение, всичко ще се оправи.

5

Анонимен

преди 1 месец

Съболезнования за близките на тези хора... Едно момче е успяло да избяга през някаква мрежа и да се спаси. Момчето помагало за пренасянето на пиротехниката. Когато чуло първите пукания веднага избягало. През ноща са го разпитвали колко хора е имало вътре в района на складовете.

4

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли колхозниците са правили атентати?