36

Анонимен

преди 1 месец

дали тази голяма лява коалиция ще събере 4%

35

Анонимен

преди 1 месец

Центристчетата скимтят на ум,рряло.... че доведохте България за 20г. до пълен крах! Атакуват левите, че им били виновни ! Ама то вие сте хората с Майбаси май.. не левите.

34

Анонимен

преди 1 месец

И кво ся,отново Манолова,Р.Петков,Дончева,на бай Пеко Таков сина му,Кирил Добрев и все такива,които трябваше отдавна да бъдат доживотно лустрирани !? Ай сиктир на всички БКП-та и останали мароци.........

33

Добро решение

преди 1 месец

Във Франция успяха да се обединят десетина леви партии и спечелиха изборите.

32

прасчочо

преди 1 месец

Хората ви го казаха вече няколко пъти: "Ако искате да построите комунизъм, сутрин, обед, вечер - онанизъм."

31

Успех!

преди 1 месец

Вместо за Възраждане, по добре да гласувам за БСП

30

Анонимен

преди 1 месец

супер половина избиратели на БСП отиват при Възраждане, а БСП в историята

29

Анонимен

преди 1 месец

1899 г. Август Хорх започва производство на едноименна кола. Поради разногласия с партньорите напуска и губи права над името на колата. Започва друг проект, но се чуди как да кръсти новата кола. Споделя идеи с новия борд, но без успех. Тогава му помага неговият син, който учи латински в същата стая. "Нека да е същото име, но на латински-Ауди. Хорх на немски идва от "хьорен"-слушам, ауди е същото, но на латински." И така се обединили до ден днешен.

28

Христо Христов

преди 1 месец

Отборите на крадците се притесниха, че няма да минат бариерата.

27

Анонимен

преди 1 месец

По-отвратително политическо същество от Мая Манолова няма. Присъедини ли се към това обединение, ще се загубят още гласове. За справка - Ваня Григорова.

26

Ха-ха

преди 1 месец

Яко! Всички на едно място. Да идват от "Титан" да ги извозят :)

25

Майора

преди 1 месец

Няма що , много добро обединение със санкционирания по Магнитски Р.Овч., сестра Галева и нейната партия Наведи се,приятеля на Дидо Дънката Гуцанов, Драго Газта и други! Не знам как ще си увеличите резултата!

24

=

преди 1 месец

Копнея да видя в червения отбор другарката дончева, леля на Ванко 1. Тази корпулентна устакярка пуска от затвора, който си престъпник реши и то на цени народни. Нармер за 50К евра промени закона!!??, та ванко да излее на свобода.ДебелоGъзата *** е шампион по наглост и дебелоочие, дори и корнела не може да й се опре.

23

Тея

преди 1 месец

130 годишни комуноиди порицаха ли терорисчния акт на собствената си партия по взривяването на църквата Светя Неделя и гибелта на 120 невинни хора. Комунистите порицаха ли антиБългарската дейност на Гошо Тарабата и неговата дейност по смяна на Бългаското гражданство с чуждо - северномакедонско. Бесепето успя ли да върне на България морето около Камчия, подарено от тях на руските терористи - удобен плацдарм за акостиране на путинските терористи на Българска земя . Да горят в ада тея антиБългари.

22

Анонимен

преди 1 месец

Като студенти най-омразният изпит от всичките близо 60 беше история на БКП. Тия, дето ни изпитваха, умираха от кеф да ни тормозят с факти и години как, защо и кой е създал тая партия, поради какви причини са се цепили и т.н. По биологични причини те сега не могат да видят, че напразно са ни тормозили, защото повече от 100 г. тоя политически проект е пълен провал. И сега нищо няма да излезе. Нинова смята себе си за най-успешния соцлидер, предадена, и няма да ходи на върха. Следва историята Ауди.

21

Анонимен

преди 1 месец

Санкционираният по Магнитски Румен Овчаров ли ще е новото лице на партията? Поканете и Пеевски, че той вече няма партия.

20

Народняк

преди 1 месец

Аз пък мислех , че целия зор за напиращите да стават дупетати , е за да могат да отидат на фронта срещу Украйна ! Хайде да им дадем храна за из път и да ги пратим да воюват !!!! Хайде !!! Те по цял ден само за войни говорят.

19

Далай Лама

преди 1 месец

Е , сега вече и сестра Галева ще може да се върне в Парламента ! Как все едни и същи *** се вреждат за дупетати??/И тоя калпав български народ кога ще се научи да си избира умните хора за управляваши ????

18

Нема шанс дори един

преди 1 месец

Ново кабаре със стари ку.. актриси не се прави. Само физиономията на мая чушкопека е достатъчна да отблъсне още избиратели.

17

vs

преди 1 месец

Праз цялото ви съществуване съм виждал само 1 достоен човек сред вас, и той си отиде рано от този свят! Всички други от ръководството са милионери, милеещи за бедните и онеправданите!