98

Анонимен

преди 1 месец

Трагедия родена от стремежа за печалба и използване на Китайски ***.Преди време бях във Виетнам и ни водиха до залива ХаЛонг.Хиляди живописни острови и плантации от бисерни миди.Предишния поминък на хората в залива е бил Фойерверки.Но непрекъснатите нещастни случей затварят бизнеса и населението се насочи към перлите.Муфтата кара много търговци по света да купуват некачественните китайски стоки.Много хора са светнали убити от ток на Нова Година зарди евтинията.Крайно време е да се разбере.

97

Роки

преди 1 месец

До АнонименДолу Комунизма и Путин

96

Анонимен

преди 1 месец

От космоса с лазери вече и пожари и взривове, като седящи патки ще сме.

95

Шок и ужаси

преди 1 месец

Вече 15 часа гори и гърми. Тези да не са пренесли целия завод за пиратки от Китай, бре?

94

Анонимен

преди 1 месец

Вече 15 часа гори и гърми. Тези да не са пренесли целия закон за пиратки от Китай, бре?

93

Нане Вуте

преди 1 месец

Е как така пък тоя фотограф се оказа там точно в нужния момент? Сигурно едно врабче му е казало предварително!

92

Анонимен

преди 1 месец

Така ще бъде за напред докато тиквата се хвали че сме давали най много оръжие за Украйна.

91

Toni Ivanov

преди 1 месец

Ще има още "фоерверки", ако продължаваме да въоръжаваме Украйна. Мисля,че тези взривове не са случайни,а е извършен саботаж. Жалко само за хората,които работят в тези складове с риск за живота си.

90

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ЧЕСТИТО ЗА ВОЕННИЯ НАТОВСКИ ШЕНГЕН....ВСИЧКОТО ОРЪЖИЕ МИНАВА ПРЕЗ РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР УСЛОВНО ВОДЕЩ СЕ НРБ.. ЧАКАМЕ ЯДРЕНО ХИМИЧЕСКА АВАРИЯ В НЯКОЯ .КР.АВ.АРСКА БАЗА (там нямало ядрено и химическо оръжие но достъпа за аборигени българи е забранен а наличностите секретни).....РАЗБИРА СЕ ВИНОВЕН Е ПУТИН ДЕ....И ЧИЧО ПЕШО ОХРАНИТЕЛЯ КОЙТО УМРЯЛ ДЕ....МВР И ВОЕННИТЕ НИЩО НЕ ЗНАЯТ...А ТАКИВА ВЗРИВОВЕ В СОФИЙСКОТО ПОЛЕ СА ПРЕЗ 1-2 ГОДИНИ....

89

АЗ

преди 1 месец

Руснаците пак ни взривиха !

88

Случаен минувач

преди 1 месец

До 96А бе какъв специализиран модул, едно време си имахме Гражданска Отбрана! После се преименува в Гражданска Защита! Сума ти чиновници вземат пари, именно, като стане такова нещо, да реагират адекватно! Никой не върши работата обаче, само пари знаят да вземат!

87

Случаен минувач

преди 1 месец

До пазач в посолството 95Ако само едно българско войниче бъде пратено в Украйна, аз ще съм първият, който ще излезе на "Батенберг" да протестира. Ако някой иска да ходи доброволец - това вече е друг въпрос. Като онзи, левскаря, който загина, забравих му името.

86

Дребни?

преди 1 месец

До Случаен минувач 86 Колко натовски бази трябва да имаме, за да ни признаят за едри?

85

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямо недоумение предизвиква изречението "Подготвя се специализиран модул за действие при промишлени аварии". Този специализиран модул не трябва ли да е в постоянна бойна готовност? Каква е ползата от него, ако той си свърши работата 24, 36 или 48 часа след настъпването на промишлената авария?

84

Пазач в посолството

преди 1 месец

Американски военни снощи са настанени в посолството на козяк в бункера под него по точно ! Очаква се гражданска война , България праща септември войници в укрина!!!!! Има голямл ДА от Б.Б

83

Важното е, че

преди 1 месец

... преди три месеца е извършена проверка и не са установени нередности. Точка. Бумммм ...

82

Анонимен

преди 1 месец

Пазете се от сектата на сциентологията на Ивелин Михайлов - те ще взривят душите ви , ще гасите и кредити и ще бъдете роб на сектата един милиярд години..

81

Анонимен

преди 1 месец

Ей, кеф! Изгърмяха помощта за Покрайнина, за която Днес, наскоро информира, че е почти окомплектована!!! Не мога да се поберат в кожата си, че тези продажници изпратиха всичко на клоуна и оставиха БА по бели ***!!! И нямаше военна техника на парада на 6 май!!!

80

Анонимен

преди 1 месец

Бг е като разграден двор, не е задължително да е военен обект, всеки гърмеж е добре дошъл за хибридаджиитее2.

79

Дам...

преди 1 месец

Когато те управляват корумпирани самовлюбени простаци, мошеници, некадърници и престъпници и ти се случват все бедствия, нещастия, кризи и катастрофи, трябва и ти да си кръгъл идио ако се чудиш какво и защо ти се случва и да продължиш да ги избираш да те грабят и унищожават!