38

АЛОУ КОНТРААДМИРАЛИТ

преди 1 месец

кОГАТО ИМАШ БОЕН ФЛОТ НАД 100 000 Т -САМОЛЕТОНОСАЧ ПОДВОДНИЦИ РАКЕТНИ РАЗРУШИТЕЛИ - РАКЕТНИ ФРЕГАТИ КОРВЕТИ -ВРЪЗКА СЪС САТЕЛИТ (ПОНЕ ЕДИН) ДЕСАТНИ КОРАБИ МИН 50 000Т ЕДИНИЯТ-- ТОГАВА МОЖЕ ДА СЛОЖИШ ПАГОНИ НА АДМИРАЛ-- НА ФЛОТ ОТ 3 КАТЕРА И ЕДИН БУНКЕРОВЧИК МОЖЕ ДА СИ МАКС КАПИТАН ПЪРВИ РАНГ--АРМИЯ ОТ ПОЗЬОРИ КОИТО ВЪРТЯТ ОЧИЧКИ ПРЕД КАМЕРИ И АКО ГРЪМНЕ НЯКОЙ ФОЙВЕРК ЩЕ ТИЧАТ КАТО ЗАЕК ПРЕД ОРЕЛ

37

Три Печени Котки

преди 1 месец

Алоу -това да не ви е пожарен камион - някакви си джипчета с лека армировка която да ги пази от стрелба с пистолет-- какви журналистически сюжети и преразказ по картинка правите бе-- направо мислите бъллгарите за ***-- !!!

36

Анонимен

преди 1 месец

Не зная котки ли са, какво са, ама снощи журналята прекалиха с директните репортажи. Създадоха ненужна паника. Гледахме фойерверки и безкрайната логорея на журналистката. Фойерверките не бяха толкова страшни, обаче истеричното "журналистично" говорене беше нетърпимо.

35

АЗ

преди 1 месец

Руснаците пак ни взривиха !

34

Две могили

преди 1 месец

от бенгалски огън и конфети ква беля

33

До Киро Асан и Буда

преди 1 месец

А що подарихте БТРите на укритие,борсуци такива

32

Руси

преди 1 месец

Руския патриарх е виновен ,обърка молитвата ония ден. Хахахах

31

Анонимен

преди 1 месец

Пустинните котки много се харесали на Зеленски. Обадил се да каже като излезнат от Елин Пелин да влезнат в Украйна. До утре вечер да са тръгнали с екипажите, че нямали такива котки, а спешно им трябвали. Наистина не трябваше да съобщават каква техника имаме.

30

Анонимен

преди 1 месец

Пустинни котки ловят мишки сред пиратките Оп Са :)))

29

Що за палячовци?

преди 1 месец

Адмирал??? В страна с 3 катера и 4 военни шлепа, от които 3 на сух док???Отишъл да пуска "пустинни котки!!!", собственост на МВР, на пожар от заготовки за заря!Май "зарята'" е по повод 20 год. робство у натото.Друга причина овенен чантаджия на хранилка на деменция Бай ви Дън да ходи да гаси пожари, аз не се сещам.Евроатлантически продажници, сър!

28

Анонимен

преди 1 месец

е щом са Пустинна котка - че оправят нещата набързо ,, опасявах се на не влезат Сибирска мечка

27

Анонимен_777

преди 1 месец

Сега сигурно ще започнат да търсят руски 'саботьори', 'агенти'..руска 'намеса'..?! Добре че са руснаците, че кой ще поеме вината иначе, родните ***-безхаберници ли..??!

26

Анонимен

преди 1 месец

20 години НАТО с водоноските на ТАТО.Пратете Шами шумигата и гладната Тагарка да гасят тях ги е обучавал бай Добри.

25

Анонимен

преди 1 месец

Дано Кулеба не види, че имаме две пустинни котки, че и тях ще изпроси! Защо казвате за джиповете?

24

Анонимен

преди 1 месец

Ами то не е за първи път .Гърмяха складове до Петолъчката - Сливенско а и на други места . Ще се изясни след време , а може нищо да не кажат , колкото казаха за убийството на Луканов .Въобще у нас отговорните хора ги тресе треска - мазохистка вече 35 години . Къде е един Стефан Стамболов да постави всички на място.

23

1 бивш затворник

преди 1 месец

От ЦСЗ НЯМА КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ?ПРИ ЦЕНА 0,30ЛВ.(СТОТИНКИ)ЗА 7,62.ММ.И ДА СВЪРШИ КАТО ЧАУШЕСКУ.

22

България освободи

преди 1 месец

Ли се от еничерски робство че, ме пита 1 приятел???

21

Циркови артисти

преди 1 месец

И смешници от военния клуб на сатаНАТО,ще снимат холивудски сценарий и ще заблуждават народа!Лошото е че, трябва да се правиш че,им верваш???

20

Fena

преди 1 месец

Влизат, ама не влизат. Отишли, уплашили се и се върнали. Що не си вземат метличките от брезови клонки и да оставят военните работи на батковците от Нато.

19

БГнадВсичко

преди 1 месец

Кво чекате? . влизайте в казармите.!