13

цел

преди 1 месец

на разследването ще бъде.....няма връзка между руснаци и взривовете. Нашите разследващи органи са известни с това---разследват с десетилетия, посочват няколко човека с пръст , на обвинените им се позволява да обикалят света и да получават ордени от вражески държави, а разследващите чакат,чакат........ докато мине давност----все пак пенсията от България е добра, но и хонорарите от руснаците не са за изхвърляне.

12

без думи

преди 1 месец

намерете тия които подпалиха Беклемето и нещата ще се вържат Интересно защо няма железни жипове по шосето

11

Четирима

преди 1 месец

Пияндури ще разследват защо слънцето изгрява от Изток А на бас, че са някакви брадясали и с кукуригу на главите!Абе, къде е баш пожарникаря? Борисов, къде се скри, бееее

10

лена

преди 1 месец

кико и дянков да се качват на самолетче и да огледат какво е положението над завода за пиротехника

9

Анонимен

преди 1 месец

Запазете спокойствие. Главното е да няма нито един виновен крупен евроатлантик. Прокуратурата ще се погрижи.

8

Гламавия

преди 1 месец

Защо го пазят? Само пари се харчат за една празна кофа! И как така СтоичкоФ и кифлата Дара ги няма да рекламират печени банички!Главчев, взимай си Калин с мутренския ланец и оставете хората да си вършат работата!

7

Анонимен0011

преди 1 месец

Въх, успокоих се, случаят е поет от бг прокуратурата. Всичко ще излезе на яве и виновните ще си понесат последствията. Пострадалите ще бъдат компенсирани достойно. Отговорните служби ще се погрижат такива инциденти за в бъдеще да не се случват в населени места. Мога вече да заспя спокойно. Или чакай малко.... същото беше с взривовете в Челопечене преди години. Не помня да имаше виновни тогава.

6

БЕЛОТО

преди 1 месец

ВЕДНАГА СЕ РАЗТИЧАХА ЗАЩО ЛИ ХАХА

5

Предлагам

преди 1 месец

Една версия: склададжията е покрил липсите.

4

Анонимен

преди 1 месец

Складове за оръжия за Укр

3

Анонимен

преди 1 месец

Руснаци подпалиха и Елин Пелин!

2

ЕЛ

преди 1 месец

Още няма никаква информация кой е собственик на складовете

1

Анонимен

преди 1 месец

Чак звучи смешно. В тази страна нищо не работи. Щом самозванец като нотариуса е успял да съществува толкова време и не само той, няма един осъден за корупция за какво говорим.