7

баба мара

преди 1 месец

какво става със завода за асансъори върнат ли е на собственика в люлин асансса стари и няма части слагат турски резервни части таксата за поддръжка сеувеличава всеки месец

6

Ха,ха

преди 1 месец

Пепи Еврото:"Нали знаеш с кого работя-с Пеевски".

5

Абе

преди 1 месец

Хора, тия комисии в НС са нищо. Нула. Те нямат никакви провомощия. Само се събират, за да си чешат езиците. Нито са съд, нито прокуратура, а и нищо не могат да направят. Излизат с едни голи декларации за политическа употриба и реклама, с които само дирника можеш да си избършеш.

4

Анонимен

преди 1 месец

На Нотариуса хвана ли убиеца?

3

Фитпка

преди 1 месец

Опозицията като им казваше комисията д не е само за Нотариуса,а и за Пепи Еврото баш майстора Иванов рязко в изказване го отхвърли,а днес се занимават само в Пепи Еврото.Нотариусът е един посредник за високи адвокатски хонорари губил всичките си имотни дела.Пепи Еврото е друга бира -топ следовател 30 години и вероятно познаваш всички силни в системата отблизо и самой би могъл да има влияние.Той е от кастата на господарите,нотариусът е само препоръчващ адвокати.Хвалил ги е бе,а клиентът да дава.

2

християнин

преди 1 месец

Така-а-а-а,като виждам какво става в милата ни Родина,си казвам,че комунистите след девети септември 1944 г.,много правилно са постъпили.АМА,МНОГО ПРАВИЛНО.Предполагам,че аудиторията е интелигентна,и правилно ще ме разбере,какво искам да кажа.

1

срам

преди 1 месец

И как ще е спокоен Златанов като деветото джудже стана Г. прокурор . Съдебната ни система пази мафиотите