40

Анонимен

преди 1 месец

Eвреи от до.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ще си продължа по-нататък! Гледам, че вече съвсем сте се поамериканчили джурналята. Викате на нещо "Шестатата потравка в Конституцията", по аналогия на американската Пета поправка. Що си мислите, че сте важни?

38

Анонимен

преди 1 месец

След мой коментар, останалите коментари спират. Що така пилета свободно словещи напред-назад? Мислехте си че ще минете ей тъй с постановките?

37

Анонимен

преди 1 месец

Дъглас Емхоф, прекарва 30 години като адвокат в областта на развлеченията, преди да стане втори джентълмен. - Това прочетох на друго място. Сега да видим кой за колко видове развлечения е чувал или чел, особено при много богатите - елитът тежка категория. Да прибавим ли че е евреин? А на коя държава е флагът до американския, че не намерих нищо? Облекло тип пелерина? Червен мокет от край до край - намек за кръв? Честно казано, не внушавате особени предимства на кандидатът за президент.

36

Анонимен

преди 1 месец

И тая не е много в ред, като бай ти Дън, на неразбираемите си речи току почне да се хили кат не нор мална.

35

Факт

преди 1 месец

Хора, които ходят на срещи "на сляпо" ще управляват САЩ и подвластните им държави.

34

Анонимен

преди 1 месец

Дайте я тая карикатура Камала на Тръмп, да я схруска на дебата, така както схруска онази карикатура Байдън....и да се свършва веднъж завинаги с тази карикатура, наречена "ДП на САЩ"!

33

Анонимен

преди 1 месец

В Америка има първични президентски избори, а Камала не е била още на такива. Защо ни занимавате с нея???

32

До 34

преди 1 месец

Точно това се опитвам да обясня. Тръмп НЯМА влязла в сила присъда, а няма, защото делата срещу него НЕ са приключили. Следователно, Тръмп продължава да се води невинен. А когато влезе в Белия дом през Януари, всичко ще се стопи, като случаят "Моника Люински".

31

До 31

преди 1 месец

"Осъден, без да му е произнесена присъдата" е тотален оксиморон. Ти, с коя глава мислиш?

30

Христо Христов

преди 1 месец

ДОНАЛД ТРЪНП Е ОСЪДЕН НО ОЩЕ НЕ МУ Е ПРОИЗНЕСЕНА ПРИСЪДАТА КОЯТО МОЖЕ ДА Е ЗАТВОР!

29

До др. Христо Христо

преди 1 месец

Ти правиш ли разлика между съден, осъден и влязла в сила присъда? Май си голям тролей, борец за пyтиняшкa демокрация!

28

Анонимен

преди 1 месец

Събират дарения от Лопедиум за словесната диария на Камала. Зад гърба и има много хора. Засади разюздания нощен живот си остана без да роди поне едно. Взела е този белия, за да има алиби, че уж не е расистка понеже мрази бели мъже.

27

СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН

преди 1 месец

ПРЕДРЕЧЕНО Е ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ, ЧЕ СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ДОНАЛД ТРЪНП ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗИДЕНТ ЖЕНА! ТЪЙ , ЧЕ ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН! КАМАЛА ХАРИС ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

26

ОЩЕ ЕДИН ЮДО-КОЗАР

преди 1 месец

ВЪВ ВЛАСТТА

25

Анонимен

преди 1 месец

Хахха, днес, ще ме уморите от смях. Защо понижихте така човека. Казва се "първа дама" и съответно "първи джентълмен", защо го свалихте на втори :))

24

До астролозите

преди 1 месец

Някои и на астрология я удариха. Браво, ще познаете, но в реалния живот става точно обратното.

23

До Камала е топ

преди 1 месец

Хич не е. Тръмп е съден, но не е осъждан, а докато не влезе в сила присъдата Тръмп е невинен. Това и Камилката го знае перфектно. Нали е с юридически ценз!?

22

АнонимеН

преди 1 месец

СЪБУЖДА СЕ ДЪГ В ЛЕГЛОТО ПРЕЗ НОЩТА И ПОЧВА ДА ГОВОРИ: ТУК НЕЩО ВОНИ НА БОКЛУКЧИЙСКА КОФА И СВЕТЛА ЛАМПАТА И КАЗВА ПАК: А ТОВА СИ БИЛА ТИ ОБИЧ МОЯ :D

21

Do 24

преди 1 месец

То па едни канали... По-добре вдишвайте от СеСеСеРейската канализация.