94

Коментиращ!

преди 1 месец

Преговори ще има,...ама те ще са в Кремъл!

93

Анонимен

преди 1 месец

Песко да се обръсне. Заприличал е на стар коцкар.

92

Карачанаков

преди 1 месец

И какво им предлагате ве ПЕСков Украйна да стане руска , нали.

91

Какво следва

преди 1 месец

Тръмп ще спре доларите за Украйна. Ако ЕС (и ние в това число) сме съгласни да плащаме за войната, сигурно Тръмп няма да има нищо против. Той е бизнесмен. За САЩ, и особено за военно-промишленият им комплекс, война, за която ЕС плаща, си е чиста печалба.

90

Стига глупости

преди 1 месец

До агент 006 Мъдлър: Ти си клиничен случай.

89

Анал Лютви

преди 1 месец

Янусът на Песо е отворен за преговори. Урааа на геи дружината.

88

агент 006 Мъдлър

преди 1 месец

Германия взе решение да строи огромен завод за ракети в Украйна. Дали скоро ще има мир? Не мисля. Рашка ще бъде срината до последния комар.

87

агент 006 Мъдлър

преди 1 месец

Кога ще свърши войната го решава Нато. Тоя глyпaв ли е?

86

Анонимен

преди 1 месец

Зузя е отворен за преговори, чак разкритие е получил от радостна възбуда

85

Рано е за мир

преди 1 месец

Социологическо проучване в Украйна показва, че 35% от украинците са съгласни да бъде сключен мир с териториални отстъпки за Русия. Когато станат повече от 50%, тогава ще има условия за преговори. Може би още едно провалено контранастъпление ще е достатъчно. Но колкото по-рано започнат, толкова по-малко ще загуби Украйна.

84

Нито руснаците нито

преди 1 месец

украинците ползват понятието война! Руснаците казват специална операция, украинците го наричат агресия, нахлуване. Значи военно положение без обявена война няма и за провеждането на избори няма нищо спиращо!

83

asdasd

преди 1 месец

Напотив Русия не вярва на никакви преговори !Колко пъти я излъгахте !?Забавяне на СВО няма да иматози път!Европа - Изтеглете своите войници от Киев и ше преговаряме -Русия добре ! Излъгахте, изпратихте оръъжия на укррайна !Мирни пеговори в Турция - Лудия Борко започвайте война с Русия! Този път няма да имате шанс !

82

Христо Христов

преди 1 месец

Кажете защо изтървахте два взвода урки от 31ва да ви се измъкнат, а не ги унищожихте?

81

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руските бот ферми бяха голеееми специалисти по Джо Байдън, ама като той се оттегли - изведнъж станаха професори по Камала Харис. Само с лошо, разбира се. Защо не кажат нещо добро за опонента й - еми не може да се говори добро за американец, затова.

80

Анонимен

преди 1 месец

Не са поставили условията си, нито едните, нито другите! Ясно е ,че със старите условия няма как да има преговори! Руснаците сигурно са намерили с кого да сменят Зеленски може би Янкувич?

79

Анонимен

преди 1 месец

До Сът 79..... Така е скъпи ..... силния каквото каже ? Ние как сме ,а ..... каквото каже Америка и ЕС , ако не слушаме и изпълняваме , ще има лобут ! И те всеки ден си изменят мненията и изискванията , ама ние слушкаме и изпълняваме !

78

Анонимен

преди 1 месец

Време е зелената марионетка да си ходи . Не може да му се вярва . Само чуждо мнение провежда .Филмът на ужасите отдавна свърши и сценаристът байдрън Понамирисва в ъгъла . Жалко за толкова жертви в братоубиствени войни . Кога ли ще се събудят пешките .

77

Сът

преди 1 месец

Копейките-путинисти всеки ден осъмват с ново двайсе. Вчера Путин не искаше никакви преговори,днес са готови за преговори,утре нещо ново. Вече не знаят коя опорка да повтарят хахахах. Те и без това са шизофреници,сега още повече се объркаха.

76

До 77

преди 1 месец

Други просешки лозунги и украински простотии имаш ли да се посмеем

75

Роскосмосс

преди 1 месец

.........Одеколонът причинява халюцинации..........А Русия Умре.......П.С. Продавам Изгодно Руски Смартфон. Работи и Под Вода....на крайцера "Масква".