267

Анонимен

преди 1 месец

Дали си парите на ивелинчо, пък държавата им виновна!!!

266

Анонимен

преди 1 месец

Преди Сциентолозите трябваше да се срещат физически за редовното провеждане на аудитинг с тъпите им детектори за лъжа( разпит), после със смартфон можеха и онлайн до го правят, имаха умалени сензори за смартфон, а сега със смартчасовниците е още по лесно, така че е мн. трудно да намериш повечко от тях на едно място, доста консперативно действат, но има и *** като Михайлов, който изпрати нещата.

265

Анонимен

преди 1 месец

Имахме една мн.добра позната на която имахме абсолютно доверие, бихме и проверили дори децата, и разбрах че е Сциентоложка на високо ниво, бях втрещен. Тя е от неголям град като Монтана, но в бизнес парка в Младост са я запазили с тая гадост Сциентология, фирмата и прави мн. добри принтери с две букви, глобални лидери. Майка и е лекарка, баща и е бил най важния пощаджия в града, пък и мъжът и преподава в СУ, брат и програмист , все образовани ноо.. Така че не са вс. като Ивилин

264

Avram bakalina

преди 1 месец

Ако даването на повече от 10000 кеш е незаконно тогава всички "инвеститори" са финансово зависими от милоста на фараона и сега разбирам защо измамените защитават измамниците.

263

Анонимен

преди 1 месец

А колко данъци плащата хранителните вериги магазини, знаете ли, *** те с изключение на една милите въобще работели на загуба, чак да се разплаче човек. Ама парламентарна комисиа за веригите и оковите няма.

262

Анонимен

преди 1 месец

Шефа на НАП на колко фирми на социалнослаби си бе прехвърлил дълговете? Не си спомням бихте ли посочили от водещата кампания ваша медийка.

261

Анонимен

преди 1 месец

ПРЕСТАНЕТЕ В МЕДИИТЕ ДА РАЗДАВАТЕ ПРИСЪДИ В АВАНС. ВОЖДА ВИ ВСЕ Е НЕВИНЕН ТО НЕ БЕХА ОСТРОВИ ТО НЕ БЕХА БАРСЕЛОНСКИ ВИЛИ...

260

Анонимен

преди 1 месец

какви акционери са тези балъци,дето дали пари на измамника Ивелин.къде са листнати тези акции на фондовата борса? няма такива,простите *** ги омаяли да му дадат пари като физически лица.

259

Анонимен

преди 1 месец

СГЛОБКАТА СА РАЗВЪРТЯЛИ МЕДИЙНИТЕ БУХАЛКИ, НАП-БУХАЛКИТЕ И СЪДЕБНО-ПРОКУРОРСКИТЕ БУХАЛКИ ЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ С ПОРЕДНИЯ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТ.

258

Анонимен

преди 1 месец

Пирамида в действие????????

257

Анонимен

преди 1 месец

Покажете списък с имената на всички акционери.

256

Просветен илюминат

преди 1 месец

България от години трупа дългове и всички вие не носите отговорност за живота си и гласувате за едни и същи тарикати,всеки ден правите едни и същи неща и спазвате законите,които ви вкарват в този омагьосан кръг. Сега Исторически парк от какво ви отклонява вниманието и какво всъщност по-важно вие не виждате?

255

Анонимен

преди 1 месец

До252: Каква сцеентология ли? Да тук Православието е официалното Вероизповедание, но в САЩ също има офиц. вероизп. и там е ядрото на Сциентоложката низост и мерзост. А на фейсбук страницата на Ивелин Михайлов виждаме снимка, на която Шефът на Пропагандата на Сци. (New Era), му поднася ритуално, с бели ръкавици уникално издание ,,дианетика" (сц.). Ако Гьобелс лично е поднасял някому уникално издание на "Mein Kampf", получателя дали е бил нацист? И какво е дирил при нацистите? Само да ги види щото

254

Анонимен

преди 1 месец

И другаде по света се правят такива "паркове" и са се правили по миналия век грандиозни и мащабни.Има ги в нета.Сега къде са?Нашия прилича на тракобългарски ашрам,епопея на тъмно минало,за което няма запазени нито документи,нито артефакти.Що да не си ги сътворим,нали и Царевец е такъв.Тогава държ.власт наливаше пари в бълг.историчност,но кой плаща сега?А се увличат хора,на които им е вече до над ушите.

253

Анонимен

преди 1 месец

Щом щетите са за 100 милиона сега НАП да направи ревизия како са отчитали щом са толкова печеливши и ако печалбите са уж били малки да ги съдят и в затвора за укриване на данъци

252

Анонимен

преди 1 месец

Герберска *** в действие....този от "Величие не им полегна и веднага го погнаха.

251

Анонимен

преди 1 месец

До 249:Каква синтеология?Православни са си.Това си е официалната религия тук,а другото са платени клевети.

250

Анонимен

преди 1 месец

Йее хеее хеее ... Сега фризна драфрцетоооо! Ще седоте без работаа ажурналииии! Муухаххаха

249

Програмист

преди 1 месец

Неофит Рилски е Швейцария на Балканите!

248

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин е сциентолог и вследствие на това - луд. Пазете се от сциентологията -това е смъртоносна чума, черната смърт. Другите секти са като сбирка в детската градина в сравнение със Сциента. Съжалявам всички, които подкрепят Ивелин, дълбоко заблудени от несвързаните му изказвания. Пазете се, момчето не е добре с главата. Да не си счупите главите и вие, хора. А с Историческия парк е свършено, до тук беше с цирка и бутафорията.