32

ВАРНА

преди 1 месец

Да, нека да има свобода за всеки,независи от националността и религия или раса.

31

Хайде

преди 1 месец

Хайде всички протестиращи заедно с арапина износ за Саудитска АрабияАми да ходи в Германия

30

Анонимен

преди 1 месец

До15 До мдаа 13 - Ето още малко инфо краварофилче - В САЩ Милан е търсен за износ на стоки с двойно предназначение за Русия полупроводникови платки, които след тройна експертиза на СГС се намират в офиса на фирмата и никога не са напускали страната. Фирмата е МТИГ ЕООД и в нея Димитров е бил служител, а не управител.Арестуван е преди време в Гърция с червена бюлетина и вече година и седем месеца е в гръцки затвор. И още нещо - всяка "демократична" страна е васална на САЩ, ясно?

29

До Анонимен 14

преди 1 месец

Не се опитвам да се заяждам, явно съм изпуснал нещо. Може ли да пратите линк?

28

Доцент Сарийски

преди 1 месец

След като колегата Бръмбаров взе отношение по въпроса ще трябва да се изкажа и аз. От икономическа гледна точка приемането на гореспоменатия гражданин на СА е силно неизгодно, тъй като няма обосновано предположение, че той в следващите двадесет години ще работи и ще плаща данъци в България.

27

Доцент Бръмбаров

преди 1 месец

Държава в този случай си е свършила перфектно работата и предотвратила навлизането на един потенциален враг на територията на страната.

26

Фифи

преди 1 месец

Тези хора протестиращите са безработни безделници на скромна издръжка в чуждестранни държави. Та затова и скачат, за да си заработят надницата за днес.

25

Ъ

преди 1 месец

Новите комсомолци решили да скачат за един гражданин на СА. Ако ги оставим сега утре може и за джамия да му построим ще скачат.

24

До 23

преди 1 месец

А ти ли си говорител на обществото? Ти и твоята секта ли ще решавате какво да се случва? Ти за кой се мислиш? За някакъв безгрешен и всезнаещ гуру-шаман на който всички трябва да се прекланяме? Ще ти дам един приятелски съвет - не дразни мнозинството, защото после гнева им ще те унищожи буквално.

23

Анонимен

преди 1 месец

С арабите никой не се е оправил. Фреснки колонии, английски, преди това османски земи, после помежду си се избиха. Та, всеки е ударил на камък с тях, но се намерили едни бг активисти, дето са управили държавата си, и тръгнали арабите да вкарат в ред. Да се смееш ли, да плачеш ли? Сигурно Салман следи притеснено протестите на тези неопределни и го е страх за престола.

22

До 21

преди 1 месец

Брей, човекът познава волята на народа... Направил бърза анкета на 6 милиона възрастни в България и със сигурност може да каже какво мнозинството иска. Как такива невероятни статистици не са на работа в НСИ?

21

Емигрант

преди 1 месец

Бреййй какви хора имало в България, започнаха да се намесват в законите на чужди държави, а в собствената си държава не ги интересува дори и списъкът "Магнитски" който красноречиво показва кои са най-корумпираните политици ? Защо не излезете на площада да пооажете достойнство и родолюбие и да поискате разследване, присъди и затвор за тези които ви обраха и ви превърнаха в НАЙ-БЕДНИТЕ в ЕС ? Какви българи сте щом пренебрегвате бъдещето на децата си което ще става все по-лошо ?

20

До 19

преди 1 месец

В една демокрация неграмотнико решава мнозинство, а то иска Абдулрахман да бъде екстрадиран в Саудитска Арабия. Ако ти се противопоставяш на волята на обществото, значи водиш антиобществена дейност и трябва да бъдеш сурово наказан. Един ден такива предатели като теб ще изядат дървото, ще се свърши с вашите безкрайни права и ще ви потърсим отговорност за престъпните ви действия.

19

Анонимен

преди 1 месец

Дайте направо да обявим война на Саудитска Арабия за да угодим на НПО розовите пеперудки. Интересно колко от тях ще се запишат доброволци и колко ще се покрият като мишоци?

18

До Анонимен 16

преди 1 месец

Съгражданите, които наричате "хипита" са толкова граждани на България, колкото сте и Вие, и имат всички свободи и права в държавата си. Вие може да отидете в СА да казвате на фашистите там какво да правят. На българските граждани ще ограничавате правата, ама друг път.

17

Майната Ви

преди 1 месец

Голяма грешка е допуснал когато е дошъл в Задунайская губерния. Популацията е абсолютно расистка. Мрази всичко и всички. Най-вече мрази себе си.

16

Анонимен

преди 1 месец

Мери Лоулър защо не отиде при принц Мохамед бин Салман да му се фръцка, цупи и декламира хипи простотиите си?

15

До мдаа 13

преди 1 месец

С едничката никак малка разлика, че Гърция е демократична държава, където като цяло се спазват човешките права, и където има свобода. А Саудитска Арабия е Северна Корея на арабски, общо взето.

14

До Анонимен 11

преди 1 месец

Сигурно и на арабски сте преровил всичко. Да се възхити човек на таланта Ви.

13

мдаа

преди 1 месец

Година и седем месеца българинът Милан Димитров е в гръцки затвор и го очаква екстрадиция в САЩ, където има четири обвинения, всяко едно с до 20 години с една дума, очаква го доживотен затвор отвъд Океана. Правим протести за защита на иранци, укри, тарамбуки, но за българи НЕ. Браво аборигени!