9

Другото рецитал ли е

преди 1 месец

новата песен на певицата Мартина Иванова, към която има и клип. . . . Обобщавам чисти нови песен и клип! С капан ли ги ловите тези модератори и интелектни вместо интелектуални гости!

8

_7\_ЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

преди 1 месец

Уникална певица със уникален глас и талант!Нейните творчески песни и кавъри са меко казано Перфектни!А за коментарите долу... Вие ще си останете само там...Взимайте си хапчетата, ако изобщо ще ви помогнат.

7

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тия световно неизвестни певачки! Няма ли за тях по-сериозно занимание, а все търсят лекото и мекото? Не разбраха ли, че трябва да се откроят с нещо уникално в гласа, за да бъдат забелязани? Това скучно пеене е само за семейни сбирки.

6

Щом не е гола не е

преди 1 месец

интересно! Горката няма ли по печени консултанти да и обяснят, че първо на лекар да попълни сутиена и фейса и след това е на първо място без вокални изисквания! Не вярвам вече, че има способни пеещи освен някои в предпенсионна възраст, но допотопна музика!

5

абе

преди 1 месец

защо всеки тананикащ/а ги обявявате за певец или певица ?!

4

Изнервен

преди 1 месец

Какъв е този смешен водещ с това гласче? От кой пол е?

3

Анонимен

преди 1 месец

И такваз певица ли сме имали?

2

@@@

преди 1 месец

Цвета на нацията се завръща то Намайнатаси за да ни зарадва с култура и ново творчество, щото ние тука сме бавни и изостанали и ни трябва духовна храна и нови артисти

1

АЗ

преди 1 месец

Я , откъде изкочи пък тази ,, певица" ?!