8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5 - Няма такива "законни начини". Има измами и освен със свобда за 4 години, можеш да се наследиш и от наследство.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ми ако са някви долняци ще се съди, нормално.

6

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е смисълът. На свой ред големият син ще изпитва своите деца дали са консерванти и може да се окаже че нито един не отговаря на условията и после какво, всички империи се разпадат евентуално.

5

Анонимен

преди 1 месец

На запад има фирми които срещу определено заплащане се отърват от нежелани стари родители. Има законни начини по които старите се настаняват принудително в старчески дом или в лудница и младите придобиват цялото им имущество.

4

aZ-ът

преди 1 месец

Ако сте чели биографията на Мърдок-това е единственото решение. Джеймс е наркоман , а Прудънс - никога не е работила , цял живот в била домакиня. Тия ли ще оправят империята му? Измама е, че децата наследяват таланта на родителите си, иска ни се да в така , но не е. В повечето случаи са посредствени. Затова и Бил Гейтс, и много от останалите милиардери - виждайки , че децата им за нищо не стават- им бутнаха по 10 милиона на всеки, останалото за благотворителност. За да няма такива панаири.

3

Анонимен

преди 1 месец

Той си го е създал, той трябва да реши на кого и как ще го остави. Има деца които не се интересуват от родителите си, дори не ги погребват или дори не знаят къде са погребани, но първи тичат за наследство и започват съдебни дела. Добре, че има Господ да им даде заслуженото.

2

Анонимен

преди 1 месец

Явно трите му по-малки деца са либерасти и не ще да му съсипят медиите след като умре.

1

Анонимен

преди 1 месец

Колко трябва да си зле да се съдиш с децата си ......