329

Анонимен

преди 1 месец

През 2024 дронове атакуваха 15 НПЗ в 10 руски региона. Шефът на Gunvor Group за търговия с нефт Торбьерн Торнквист заяви : Русия дневно губи до 600 000 барела преработен нефт. До средата на март 2024 са загубени 16 процента от руското производство на автомобилни горива : НПЗ Роснефт вРязан, Лукойл в Кстов, които снабдяват Москва. Славянский НПЗ в Краснодарский край, Сыранский и Куйбишевский НПЗ в Самарска област и т. н. За ремонта са нужни импортни резервни части.

328

Анонимен

преди 1 месец

В България тн психодесни се състоят от ЛГБТИ И ОТКРОВЕНИ КСЕНОФОБИ, РАСИСТИ И ФАШИСТИ. АКО ВЗЕМАТ ТРАЙНО ВЛАСТТА И ОТКРИАТ ДИКТАТУРА НАЙ-НАПРЕД ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С КОАЛИЦИОННИЯ СИ ПАРТНЬОР ХОРАТА ОТ ЛГБТИ. ЛГБТИ ОБЩНОСТТА НЕ ВИЖДА ЛИ ЧЕ ОТИВА САМА В УСТАТА НА ВЪЛКА.

327

Анонимен

преди 1 месец

До ИванЩо Дойче зеле и СНН не са ли предубедени ...

326

Анонимен

преди 1 месец

Нелегитимен президент -Легитимен Убиец !

325

Иван

преди 1 месец

Сайтът Eurasiareview работи с WordPress 6.6.1, собственика на домейна е скрит. Сайтът е класифициран като "biased" , на български "предубеден". Със същия успех можеше да цитирате сайта на баба Кичка от Горно Куйнаре. Долу-горе същата достоверност има.

324

АтлантическиПланктон

преди 1 месец

Как може не ви ли е срам пепел ви на езика какви ЦРУ какви МИ6 колективния запад е еталон за демокрация там всичко се решава от избора на местните хора.

323

Обама и Байдън

преди 1 месец

бяха президенти и дори не пръднаха през 2014, когато Русия нападна Украйна, а УЖ БЯХА ГАРАНТ ЗА НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА НА УКРАЙНА ??? САЩ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ДА ДОСТАВЯТ ОРЪЖИЯ, ЗА ДА КОМПЕНСИРАТ ГРЕШКИТЕ СЕ !!! И СТИГА ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ !!!

322

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски ще го сменят на цената на един куршум. Евтино и сигурно.

321

Анонимен

преди 1 месец

Измислици-премислици! Руска пропаганда! Щатите и Великобритания никога не са се намесвали във вътрешните работи на която инда е държава! Всичко се решава по демократичен начин-с избори и референдуми! Ако нещо друго се случи или пък Зеленски загуби на изборите всичко ще е в резултат на руска намеса!

320

Посланика

преди 1 месец

Марионетки от Киев и София, обединявяйте се за Прайда

319

82 ОМБр

преди 1 месец

Не го мисли ти Зеленски! Смяната му с нищо няма да помогне на умрелите,нито на тези които им предстои да умрът,твой "братушки"

318

82 ОМБр

преди 1 месец

Вчера в Кураховското направление умряха много браушки! Му-ха-ха

317

Ко толкова?

преди 1 месец

ТЕ го сложиха на този пост, ТЕ ще го махнат. Какъв е проблема? Явно на Зеленичкия му е изтекъл срока на годност. Изгледали са му всички комедийни номера. По няколко пъти. Затова скоро ще има шут в гъ**за на Придворния Шут. Без съмнение. Скоро. Единственото което остава да се разберат двете шпионски централи е дали могат да обвинят Путин за смърата на Зелен.ски . Ако могат, направо ще си призпълнят плана на 200%... Zе с белото носле го чака интересно лято. С превалявния от Новичок....

316

Батко Зеленския

преди 1 месец

Аман от неадекватни либерасти дето пишат тук.Къш в актуално да си четете дрогираната укропропаганда и *** от яд.

315

Анонимен

преди 1 месец

"ЦРУ и МИ-6 са започнали подготовка за евентуална смяна на украинския президент Володимир Зеленски". А после някой ще ми разправя за независима и суверенна Украйна.

314

Майор от запаса

преди 1 месец

Другарят Путин каза, че нищо няма да подписва с тая просрочена дамска превръзка на снимката и господарите на Украйна са решили да преговарят за мир

313

Дзивко

преди 1 месец

Що си мисля, че МИ 6 ЦРУ не им е работа да слагат или махат някой, не че тоя те не го сложиха..

312

евразияривю цитат

преди 1 месец

Ukraine Military Situation: Russia Secures Advances On Multiple Fronts, But Incurres High Casualties AnalysisЗапада пише че укрите ядат много бой напоследък, отстъпват в много участъци от фронтовете.

311

пак аз

преди 1 месец

Пак ли препечатвате paшиCTKа пропаганда бре днес-а!?!И вие станахте смешници като блиц-а и пик-а!

310

Ха ха ха ха

преди 1 месец

Зеленския скоро го очаква "нещастен случай " , Путин ще бъде обвинен, на няколко соросоидчета ще им бъдат дадени по 2 лева да пишат русофобски коментари по медиите а евреите ще получат обратно парите с които са подкупвали Зеленски за да им служи. Щото най-много от всичко, евреите мразят някой да има пари. Техни пари. А украинците? На кого му пука за тия гои ?