11

Юроатлантично

преди 1 месец

Ама... Ники иска да пътува!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ами като са важни професионалните качества то в България кой министър/председател/президент ги притежава за да заема тази длъжност? Нали са мъже уж?

9

мак

преди 1 месец

Жилищно настаняване на армия скъпи гости ли? Нови постове, щот сегашните са малко, гн-ус. ес се превърна в диктатура на силните, която мачка малките, която издържа сумати чиновници в техни кабинетчета, където няма ни студ, ни пек. Закривай това ненужно творение.

8

Анонимен

преди 1 месец

Politico: 19 подчинени на Мария Габриел в ЕК са напуснали, товарила ги е с нейни лични дела. Един служител нарече екипа й кабинет, в който непрекъснато някой влиза или напуска, подчертава медията. Мария Габриел редовно е пращала подчинените си да й купуват Кока Кола и цигари

7

Анонимен

преди 1 месец

"При преизбирането на Урсула фон дер Лайен за председател на ЕК тя заяви, че ще поиска всяка държава да номинира за поста по един мъж и по една жена"--------------Не са ли по-важни професионалните качества пред пола, или е по-важно ЕС да си направи самореклама?

6

Анонимен

преди 1 месец

По един мъж и една жена, а къде отидоха другите полове от азбуката на джендърите?С това полово разделение до никъде няма да стигнем. Една невзрачна жена вече втори мандар е на най-високият пост, като ни принуждава да водим самоубийствени политики. Габриел я видяхме, толкова не може, че добре направи, че се скри! А Кьовеши досега никаква работа не е свършила, примери безброй. Занимават се само с глупости, еко сделки, правата на малцинствата, а то кореняци европейци не останаха.

5

Анонимен

преди 1 месец

Не може ли мен да номинират? Така или иначе по цял ден нищо не правя, значи отговарям на изискванията за такъв пост :)

4

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам Бате Бойко. Най-добър приятел беше с Фон Дер Лайен, Меркел, Камерън, Саркози, Берлузкони и всякакви други Евро-атлантици и ултра-умове!

3

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам най-видните евроатлантици Диди и Лена!

2

Зозо

преди 1 месец

Как кой??? Мария Габриел на 1000000% Мога да се хвана на бас :))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам Николай Марков, виден евроатлантик под прикритие на патриот, внедрен да разработва Величие.