40

Вейдър

преди 1 месец

Мисля че вече не е толко секси,предаването се крепеше на баджаците и .Времето не прощава

39

Сенеката

преди 1 месец

С водещата Гала си оспорват купата за най досадна фалшива и куха лейка!

38

Анонимен

преди 1 месец

Кадиев е най-зле стоящият водещ във всички телевизии.

37

Анонимен

преди 1 месец

Тази жена е интелигентна, но предаването е напълно безсмислено. Никога не чух по него полезна информация, даваха само кривене и мучене

36

FMC

преди 1 месец

Добре, че беше Сашко с нея, та да стават предаванията. Иначе е доста привюекателна фигура...но това едва ли има нещо общо с журналистическите способности ;)

35

подъяне блус-бенд

преди 1 месец

Предаването е изчерпано отдавна а и тя като водеща,за какви медийни учения става въпрос след като тя не може да говори нормално и винаги бърза,вече даже не я обличат с къси поли за да я гледат и пенсионерите.Магьосници,готвачи,артисти но не и това което трябва да бъде

34

Хахахазр

преди 1 месец

обучения по презентационни и медийни умения ... ОМГ, бре! Това нещо като специалност комуникации ли е в университета? Безработни неудачници учат кок да правят пауър пойнт презентации???

33

Нормално

преди 1 месец

Нова работа, нов мъж, така трябва да е в живота.

32

Анонимен

преди 1 месец

Успех Деси

31

жоро

преди 1 месец

Винаги съм се питал какво прави тази умна и хубава жена в това предаване.Може би известността?Съществува прекрасен живот и без да си известен.Желая успех и нови предизвикателства.

30

Съдия Дред

преди 1 месец

Нямаше да го разбера,защото отдавна не гледам ,,българска "тв.

29

.

преди 1 месец

НЕ ГЛЕДАМ И НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ ПРЕДАВАНИЯТА И ВОДЕЩИТЕ ПО bTV ( и по NOVA ) . И трите национални телевизии , както и БНР са христоматиен пример за пропагандни медии с брутален медиен слугинаж , липса на каквато и да било обективност , болезнена липса на етика , нагласени предавания с "правилните" гости и неизменните високоплатени поръчкови водещи. Ако има нещо по-д о л н о и по-отвратително от БГ политик , то това е БГ алчен , продажен , поръчков журналоист !

28

К9

преди 1 месец

Тази съм я засичал 4 или 5 пъти, докато превключвам каналите и единственото впечатление, което имам от нея е, че май имаше готини баджаци. Толкоз по темата!

27

До Пфф

преди 1 месец

Бумърите веднага ще ти сложат минуси. Те са свикнали да са роби. Тяхното се нарича Стокхолмски синдром.

26

мак

преди 1 месец

Симпатична и естествена. В новата й работа ще е хубаво да подхване сашето с говорни дефекти и ленор-ска реклама, че ми писна от "се едно" и "Шушене на слънце"

25

ЖУРНАЛИСТИ

преди 1 месец

"новата си професионална страст обученията по презентационни и медийни умения" - кой нормален се записва в нейните курсове?В България истински журналисти няма-както всяко нещо и тази професия е имитация.На тази и изградиха образ на "голямата журналистка" и тя си повярва.

24

Зрител 31

преди 1 месец

Жалко . Но успех в новото начинание

23

Анонимен

преди 1 месец

Жалко! Много добра водеща, но телевизиите трябва да сменят водещите за по-интересно.

22

Пфф

преди 1 месец

Не мога да си представя да работя за един и същ работодател повече от 6 месеца, а това за 12 години, трябва да си супер мазохист. Преди го наричаха робство.

21

Анонимен

преди 1 месец

Нормално да се махне, стана прекалено уок телевизията, личеше си как не ис се занимаваше.