66

Анонимен

преди 1 месец

Кой нормален ще яде дюнер...

65

Кукунела Дюнера

преди 1 месец

Тайната е в белия сос!

64

Анонимен

преди 1 месец

Германия не е суверенна държава -- американска колония до днес, само в базата рамштайн се крият 38 000 американски прасета. Спуснатата с парашут за председателка на еврокомисията фон дер лайен е американски агент със задача да омаломощава ес, за да не бъде конкуренция на сащ. Избирането й на времето е било грешка, а преизбирането й сега за още 5 г. е престъпление. Никога не трябва да се казва, че германия е локомотив на ес, тя е спирачка.

63

Анонимен

преди 1 месец

Неправилно изписана на български турска дума -- няма такова нещо 'дюнер' , правилното е дьонер (кебаб) -- означава въртящ се. Турците трябва да се преборят за изобретението си.

62

разбирам турците и

преди 1 месец

и им съчувствам. Но всеки знае, че дюнерът е измислен, изобретен от германците. Дори името му дюнер ида от немската дума ДЮНН, което преведено значи тънък. И така от немската дума дюн идва и Дюнер. Турците може да си приписват всякакви заслуги, но истината е, че дюнерът е част от немската кухня през вековете и немско изобретение. Традиционен немски специалитет!

61

Анонимен

преди 1 месец

Добре е да се сложат правила, защото в Испания ти предлагат с името дюнер нещо наистина съмнително: "месото" е като сладолед на клечка произведено в цехове и дълбоко замразено, веднъж като го закачат не си на ясно колко дена стои на скарата.

60

готвач

преди 1 месец

Дюнерите са една изключително мазна храна, може би наистина е време да има различни варианти, които намаляват това и "качество"...

59

Истината

преди 1 месец

До САЙМЪН ЦИПИСКакво са виновни турците,че за нищо не ставате и винаги като ви хванат ви еват и бият ?Като не ви харесва секса и боя от турците върнете се в Африка от където сте се пръкнали !

58

Истината

преди 1 месец

До Анонимен55 За *** ли да воюват ! Истината е дойчовците научават за дюнера от турските гастарбайтери иначе на тях им дай наденици с кисело зеле !

57

Тюркийе Джумхюриети

преди 1 месец

Германистанският вилает е провинция на Тюркийето!

56

Вкусна война

преди 1 месец

В Германия дюнера няма ниюо обюо с имитацията дето ни я пласират тука. Супер е!

55

Mоа ли да питам

преди 1 месец

...дали в най-скоро време производителите на традиционния дюнер няма да поискат да приберат в Германия личните си превозни средства-камилите?

54

Анонимен

преди 1 месец

скоро и за мохамед ще воюват. няма такава пропаднала *** като дойчистаня.

53

Анонимен

преди 1 месец

Дюнерът е измислен от арабите, не от турците. Набийте си го веднъж завинаги в *** чутури!

52

Анонимен

преди 1 месец

Дюнера е от турците в Германия, дори самата дума няма нищо общо с швабите. Там живеят и работят много турци от десетки години.

51

Анонимен

преди 1 месец

Честно казано, от около 10 години напълно спрях да консумирам дюнери, намирам ги за отвратителна и ориенталски храна. Италианската кухня е номер 1!

50

Анонимен

преди 1 месец

до Хемус Приятелю, истинската шкембе чорба става от веществото което се намира в говеждите кокали. Затова им е вкусна и несравнима шкембе чорбата на Гюрлата, защото преди да направят чорбaта варят телешки кокали за да извлекат това вещество в бульона. Понял?

49

До Руски трол

преди 1 месец

Немското дьонер звучи различно от дюнер, рецептата е различна. Както и шаурма, шаверма, гирос и кой знае още колко храни от този регион. А когато мюсулманин сложи свинско в храна може да пуснеш тото. Месо на вертикален шиш с в арабска питка с гарнитура. Какво да се защитава и защо Турция, а не Азърбайджан, Грузия или друга държава в региона.

48

Хемус

преди 1 месец

Пич истинската и вкусна шкембе чорба се прави от свински дамар!"Гюрлата"е прехвалена

47

Хемус

преди 1 месец

Хубав турски ресторант и класически кебапи има на гарата в Киел