9

Логиката

преди 1 месец

на Стоил Делов е::)):)):)), че морето е далече от пожарите и трябвало да се търсят точки по-близо до пожарите!ХахахахХа е гати глупостите на гербрераст! Освен това лъже, че не е знаел, че ще има заплащане за украинците!! Долен мръсен гербераст!

8

Аа за бездомните бг?

преди 1 месец

Схемата трябва да бъде точно както за украинските бежанци.

7

иванова

преди 1 месец

странна логика- укрите могат да се смесват с туристите, а пострадалите българи, не!

6

Анонимен

преди 1 месец

Изгорели са 10тина къщи...толкова ли Държавата не може да помогне на 100 процента на потърпевшите...другото...къде са застраховките на хората...застраховали ли са имотите,,,,става въпрос за около 150...200лв на година и ще има значителна възвращаемост при природни бедствия...българина за жалост го няма този важен детайл...

5

Анонимен

преди 1 месец

Нека ги настанят по отработената схема на украинците. Защо е нужно българите отново да са трета ръка хора и в бедствието.

4

Анонимен

преди 1 месец

"По каква схема да настаняват пострадалите от пожарите?" - вадят украинците от хотелите по морето и настаняват там българи! Украинците - или във фургоните или обратно откъдето са дошли. 3-та година на СПА и наша издръжка май им е достатъчно на укрите. С нищо не са допринесли за България, че да ги дондуркаме. На запад отдавна им спряха помощите и ги карат да работят!

3

t666

преди 1 месец

По схемата с украинците, лесно е !

2

Гошо

преди 1 месец

В хотелите в Слънчев бряг, на местото *** укрите!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Какво е неправилното в смесването на хората с туристите? Да не са чумави тия хора или дамгосани? Каквото правят туристите на морето, това и хората, ще си починат малко от стреса. Пък и ще се усетят, че са живи хора, на море от години не са стъпвали.