364

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност, САЩ са най-агресивната империя в момента. Но когато вече няма откъде да грабят, няма да има и как да си издържат базите по света. Само посолството им в София струва 460 млн $ годишно. Справка фед бюджет 2023.

363

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е, че Украйна ще бъде разгромена с или без помощ. И няма да има западна Украйна в НАТО. Всичко останало е въпрос на преговори.

362

Не се безпокоя

преди 1 месец

В 1930 г. преподобна Стойна е предрекла, че в 2022 г. Русия ще започне война срещу съседна държава и накрая ще бъде сразена. Руснаците щели да наведат засрамено глава за злото, което са причинили на човечеството. Аз пък казвам, че след намесата на Пентагона в тази война, примитивна рус може и да изчезне като държава от картата на света...

361

Обама и Байдън

преди 1 месец

бяха президент и вицепрезидент през 2014 и дори не пръднаха, котато Русия нападна Украйна. Въпреки, че САЩ беше гарант за цялостта на Украйна. Тръмп ще спечели и ще има промяна.

360

...

преди 1 месец

епа разлика м/у комунизма и фашизма няма! Навремето и дори сега да кажеш стали е все едно казваш хитлер! И обратното! Сега рашистан просто е останал там където е бил 1918г. няма изменения големи! Реално обаче Европа трябва да се пази! Щото особено ние тука видяхме какво е да си под рашистански ботуш! И мога да кажа на всичко продажни путинофили тука, че те първи ше избягат от България ако пак тука стане така! Ама те са си просто продажници!

359

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва да се разпадне, задължително, за да има мир между държавите!

358

Нагли либерали

преди 1 месец

Тръгнали да пишат за инперското господство на Москва при положение,че те самите с техните военни бази са окопирали целия свят.Няма война през последните 79г която да не е започната от тях.

357

Анонимен

преди 1 месец

Борис Джонсън е на мушката, Кирето и той, другите набелязани там, не ги познавам кои са, но са около 10-15 човека. Ще си плащат, ще има отмъщения.

356

Жададык

преди 1 месец

До Иванов Преди войната курсът лев/рубла беше 1/73, сега е 1/43. Та какво казваш за инфлацията?

355

не може да бъде!

преди 1 месец

Това което ме притеснява е че американците вече осъзнават докъде са стигнали,а нашия елит продължава с едни действия които не знам как да ги окачествя!?Може би трябва да се питаме дали изобщо имаме държава!?В тази връзка си спомням. че еднf време нашите държавни мъже се целуваха в устата с г-н Брежнев и другите съветски ръководители и беше грозна гледка,меко казано!Но сега американските лидери поправиха нещата -никакво целуване уста в уста,целуване -само отзад!?И как страстно целуват нашите!/

354

Анонимен

преди 1 месец

Изчерпаха им се даже болни, инвалиди и когото набараха укро нацистите и Зеленски, да вкарат в месомелачката; войска няма, нито имат желание да воюват, в момента воюват чужденци там, престъпници и разни други , събрани от кол и въже и скоро фронта на укрите, ще се разпадне окончателно; има и западни инструктори, но те са малко и избягват директно да воюват, а без войници, са нищо!

353

Американ

преди 1 месец

"Foreign Affairs" нещо обърнаха резбата..

352

Анонимен

преди 1 месец

Както и да го овъртате няма как да кажете, че Америка е малко бременна. Къде отиде членството в НАТО, пролетната контраофанзива, гласувания закон на зеленчук, че Украйна нямало да преговаря с Русия докато Путин е нас власт? Какво?.... Първо ще я прекръстят на западна Русия и после ще "преговарят" за да не нарушат закона ли? Или след преговорите с задна дата? Умряха едни нацисти и накрая пак няма НАТО, няма Крим, а запада им вика победа вече не е каквото обещахме - ние си лъжем за спорта.

351

Анонимен

преди 1 месец

"Внимание, внимание! Говорит Москва, наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!"

350

Буда нудиста

преди 1 месец

А имперското господство на Вашингтон?... САЩ са абсолютна диктатура на еврейските банкстери.

349

Цено

преди 1 месец

Каквото и да пишат разни весничета, Русия ще придадени Украйна къмРФ, след като си вземе Киев.

348

НОВИНИ от ФРОНТА-2

преди 1 месец

РУСКИТЕ СИЛИ СА НАПРЕДНАЛИ ОТ ПРОГРЕС КЪМ ВЕСЕЛЕ, И ОТ НОВОСЕЛИВКА КЪМ ЖЕЛАННЕ

347

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 месец

РУСКИТЕ СИЛИ СА ОСВОБОДИЛИ ЛОЗУВАТСКЕ, 8 км. ЗАПАДНО ОТ ОЧЕРЕТИНЕ

346

Анонимен

преди 1 месец

фашистите се размечтаха хахахахах ватенки

345

Doktora

преди 1 месец

Тия дето подкрепяте Русия , замислете се какво ново наичихте последните 5 години примерно и защо сте на минимална заплата? Иска ви се Русия да дойде и да направи всичко бедни каро вас, за,да не се чувствате така комплексирани, но няма да станв.