26

Безработен

преди 1 месец

Защо в България се гледа 24 месеца назад за определяне на обезщетение?В западните държави се гледали последната заплата.Като гледам законите ние дали заслужаваме да сме в ЕС?

25

Анонимен

преди 1 месец

И кво си купуват Одрин и аз ходих само боклуциии, ама турците особено им се радват, а те цените вече кат в Бг, с тая разлика, че турската прахове специално 80 % са менте прахове, всеки месец хващат сума ти тирове с прахове менте на Капитан Андрееево и на Лесово. Но Ердоган е казал "Лайнннно да е , турско ли е, ще казвате много е вкусно, много е хубаво"

24

Анонимен

преди 1 месец

един бг турчин ми обясняваше как 30 турци от Омуртаг и околностите по тая схема вземали 2 бона месечно, като преди това са бачкали по 5 дни във Франция и Белгия, ама сега ми стана ясно, и всичко това го плаща уж бедна България, след това тез турци ходя към Одрин и вкарват парите в турската икономика и плюят бг - родината си, макар че те къде от простотия къде от липса на грамотност, казват че Турция им е родина. Карадъя и той казваше така в Турция, Турция му била родина.

23

ГерболИННА

преди 1 месец

За нашта партия ДеПеСееееееееей чатърлака патърлака чатърлака патърлака Са Са Са Са Оп Са Оп Са!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Цялата система работи за държавната ясла . Без един ден работено в частния сектор кви пенсии вземат ви е бедна фантазията а всички знаят че работници от частния сектор никога няма да се пенсионират . Ако не са посягали на държавна ясла да живеят на гърба ни всичко е наред . Ромите как се развеждат фиктивно и вземат в Германия по 3000 евро за самотна майка която живее с мъжа си ама уж са разведени . Щом могат да вземат ако не са държавни хрантутници да вземат .

21

бай ви чекмеджан

преди 1 месец

басни за преизибиращи лапнишарани Как "френската безработица" източва и от нашите $чекмеджета$

20

бай ви чекмеджан

преди 1 месец

басни за преизибиращи лапнишарани Как "френската безработица" източва и от нашите $чекмеджета$

19

Хахо

преди 1 месец

За себе си планирах българска безработица, регистрирам се във Франция. Наздраве.

18

Франсето

преди 1 месец

По-добре да се живее във FR както се казва "като бял човек" и да се осигуряваш върху реалните пари, да си ползваш отпуск за почивки и концерти и да си идваш в БГ по празници да си видиш семейството, в това време да си върви и стаж за пенсия един ден. От друга страна българите в чужбина изпращат рекордни суми у нас. Това означава, че хубави пари се получават при редовна работа и не са нужни подобни шмекерии. Важи за на който му се работи разбира се.

17

що

преди 1 месец

не напишете КЪДЕ са парите он НЗОК и НОИ,източвани нелегално от държавата и пренасочвани за укри и емигранти?Ами за ромалейте,дето БЕЗ ден трудов стаж имат повече майчински и обезщетения от другите?

16

Анонимен

преди 1 месец

индийски произход да ни се подиграват с думите "Вие българите работите, защото нямате акъл да получавате пари без да работите!"

15

Анонимен

преди 1 месец

До Стига дундуркане!От бюрото по труда щом получаваш обезщетения се опитват по всякакъв начин да те накарат да почнеш работа, за да ти се премахнат обезщетенията.

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9Хората не са направили нищо лошо.Вземат си обезщетенията които са им предвидени по закон.

13

Анонимен

преди 1 месец

И какъв е смисълът да почват работа, като там ще трябва да работят а на борсата ще си вземат по 2000 на месец и ще си живеят. На борсата хората се регистрират да вземат обезщетения, а не да си търсят работа.

12

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се защо всеки от като лъсне голият зад*ник на държавата ни и се видят огромните разлики с белите държави и доходите там, почват едни врътки само и само да не се гони техния стандарт.

11

Анонимен

преди 1 месец

НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ = ИЗТОЧЕНА ДЪРЖАВА!!!...

10

Бгг

преди 1 месец

Защо ни вкараха в гейсъюза като не могат едни обезщетения за безработица да платят ??? Ама тези хора като вкарват пари в държавата нищо не казвате. Те са най големият инвеститор в България, другите ни заобикалят нещо. А сега отново старата тактика, Разделяй и владей ни прилагат.

9

Анонимен

преди 1 месец

Дайте ги на ЧСИ докато не върнат парите. ЧСИтата са най - честните хора, те не дискриминират ромите или когото и да е, обръщат внимание на всеки.

8

Пор

преди 1 месец

Амои хората гледат да оцеляват, ако бяха нормални заплатите в Бг нямаше да има схеми, за кво да работиш, за да пукнеш без време от работа, нерви и стрес.

7

Ахмед

преди 1 месец

Взичко е законно .Трудови договори ,документи цайс,Медицинско, 6 мзаплата 2г борса .Хайде Майкави държавна ще плащате и ще ревете,гвяури.