88

Анонимен

преди 1 месец

Убиваш баба си и най-важното е, че си позитивен, четеш книги и искаш бързо да се интегрираш! Убиваш човек, но е важно ти как се чувстваш! Е***и и цирка!

87

баба мара

преди 1 месец

сега ще утрепе още някои

86

Зозо

преди 1 месец

В Курило да я лекуват тая изтривалка.

85

Анонимен

преди 1 месец

Шизофреничка, убийца на която не й пука за великата й баба. Доживотен затвор за това изчадие адово, което се е гримирало като за сватба.

84

Има диагноза

преди 1 месец

Поставена й е диагноза - шизофрения. Когато човек с психично заболяване извърши тежко престъпление и особено ако това престъпление е отнемане на човешки живот, такъв извършител бива въдворяван в специален вид затвор - за опасни психично болни престъпници. Там охраната е най-строга и компромиси не се правят. Така се постъпва в нормалните държави.

83

Анонимен

преди 1 месец

И Ивет, докато е била на 14-15 г., и нейните родители много добре са знаели какви последствия има занемаряването на образованието. Защо са приели това с лека ръка? Защото са свикнали за такива като тях проблемите да се замитат под килима, да получават нужния документ тогава, когато им е необходим - колко му е да се явиш уж като частен ученик и да ти дадат диплома, важното е чий внук си. А после ще бъдеш уреден някъде на хранилка. Така разсъждават тези хора, не ги жалете.

82

Анонимен

преди 1 месец

......... може да излезе навън и да се развилнее, да изтрепа няколко човека докато дойдат да я озаптят. Мислиш ли, че не осъзнават това? Но предпочитат да осигурят комфорт на внучето си, то да си гледа кефа, а дали животът на околните е поставен в риск, на дядото и бабата не им пука. Така са свикнали още през Тошово време - някои могат да си позволят всичко и ще им се размине и много важно, че това ще стане за сметка на някого!

81

До Анонимен 80

преди 1 месец

Горката малка да не казвам каква, на 15 г. не е била пристрастена чак дотолкова. Знаела е какви могат да бъдат последиците, ако продължида взима наркотици и ако ги смесва. Но е продължила да си прави кефа, убедена, че някой вечно ще се грижи за нея. Не ти ли идва наум, че е получала такова възпитание в семейството си? Къде са сега двамата й родители? Гледат си кефа. Бабата и дядото какво правят? Излагат на риск животана околните, защото малката във всеки момент може да ..........

80

Анонимен

преди 1 месец

............, близките ти (но само ако наистина държат на теб) разпродават каквото имат и евентуално към края на периода, на който си осъден, може да ти намалят присъдата с някой и друг месец. Но не е сигурно.

79

До 42,45,49,52,55,63

преди 1 месец

и до 64, 65, 72, 74, 75, 79 - Нашият съд съди според това от какъв сой си. Ако корените ти са от бившата върхушка от времето на соца или от днешните новобогаташи, или ако някое НПО ревне в твоя защита, ще постъпят спрямо теб така, както постъпиха с Иветчето - заслужава втори шанс горкото, осъзнало се е, повече няма да прави така. Но ако си средностатистически етнически българин, душа да ти е яка! Четат ти присъда, която може и да е сбркана и забравят за теб. Близките ти разпродават каквото имат,

78

80

преди 1 месец

Дрогата е огромен бич. Не случайно в редица държави (не либерални) дилърите се наказват със смърт.Това е единственото решение на проблема. Брутални наказания при 100% доказателства (а не съседа ти милиционер да реши, че харесва жена ти и да ти пъхне една пликче в колата и бай-бай). Дилърите са сред нашите деца, хора! Те са в училищните дворове, в градинките, в кафетата, в спортните зали, в дискотеките. Често дори деца зарибяват деца.

77

Анонимен

преди 1 месец

Едно е сигурно - надали е осъзнавала какво върши. Въпроса е - трябва ли да бъде осъдена на равно с предумишлените убийци. Но пък и 2-3 годинки в затвора е вероятно твърде снизходително наказание.Това дете е жертва, може би на семейството си, може би на лошата компания, в която е попаднала, а може би просто ей така - случайно. Никой не тръгва с дрогата с идеята да стане наркоман и да разфасова баба си.Понякога дори човек разбира,че е взимал наркотици,чак след като вече е пристрастен.

76

Руси

преди 1 месец

До АнонименАааа как може да говориш така ,това никак не е евроатлантическо . Хаха Ами правата на убийцата ? Нали и тя има права. Хаха

75

Анонимен

преди 1 месец

Това дете е смесвало 5-6 вида наркотици и синтетики в продължение на години. Мозъкът и се е изпържил,буквално.Обикновено след това следва шизофренията,параноята, халюцинациите,гласовете в ухото.В това състояние човек се превръща в животно, при това диво такова.Целта е само една - следващата доза за да намери покой за няколко часа и след това отново.Отключва се агресия,точно като гладен и ранен див звяр.Дано в нейния случай да е обратимо, защото в много други - не е.

74

Руси

преди 1 месец

Поне 20 години да лежи това зомби

73

Бачо Киро

преди 1 месец

До Анонимен 58: Тоест, като изключим първото изречение, базово описваш себе си. Такива като теб бих ги лежал с удоволствие, след като преди това съм ги пребил с правата лопата.

72

без думи

преди 1 месец

Вие се подигравате с хората Убииците ги пускате на свобода Е това ако е съд и държава здраве му кажи

71

защо

преди 1 месец

За убииство на колко години е осъдена че я пускат на свобода Нямама думи

70

МхМ

преди 1 месец

значи - уби едната си баба - те я пускат на другата баба, да разфасова и нея - що за извратена държава - какво са Ви направили тия баби - долни бюрократи

69

Анонимен

преди 1 месец

Леле