71

Справедливата

преди 1 месец

Камила Харис е наследница на памперсна деменция,ако я изберът САЩ и целия свят не ги чака нищо добро,

70

То и самия

преди 1 месец

Бай Дрън няма да спечели!

69

Христо Христов

преди 1 месец

Как така бе? Завчера целият либерален свят разбра, че Камала-та изведъж поведе с 2% на Тръмп, пък баш либералът да се съмнява?

68

Кой, кой, кой?

преди 1 месец

Кой ще стане новият американски президент? ДОНАЛД ТРЪМП ИЛИ НАХАЛА ХАРИС?

67

ПроСоТо

преди 1 месец

Бараката е убеден обаче,че Майкъл-"Мишел" О"Бама ИМА шансове..

66

Американ

преди 1 месец

Обама знае че тя няма, ама разпространителят на фалшивки "Ройтерс" тръби обратното...

65

Залагам 100 долара

преди 1 месец

на Камала срещу Тръмп.

64

Рубладжия

преди 1 месец

Либералните откачалки ще се самоизядат. Нали до вчера ни заливахте как вече тази водила с 5% плед Тръмп..все пак той е Диктатор, престъпник, като Хитлер и руснаците му помогнали на предните избори... Демократично го канселираха, съдиха и дори се опитаха да го убият...

63

Майка Русия

преди 1 месец

Слава на майка Русия. Нека изпомпим либерастите.

62

Кирчо има шансове

преди 1 месец

Бидоня, взимай простоти Киро. Той ще върти държавата ви. У нас чудеса дътвори.

61

анонимен

преди 1 месец

защо няма новини от фронта?.....яко пердашат братушките, няма оръжия, системи, наемници, инструктори.....всичко на прах и скрап! харков е пак руски, следваща спирка одеса!

60

Анонимен

преди 1 месец

""Изчакайте дебата. Харис ще каже неуместни неща за Израел, Палестина и Украйна. Тя със сигурност ще каже нещо много глупаво", настоява събеседникът."--------------В първия ден от войната в Украйна, краткият и анализ пред медиите бе, че една голяма държава била нападнала една друга по-малка държава ахахах. Съмнявам се, че дори не знаеше къде на картата са Русия и Украйна и всичко, което знаеше по темата е от кратка справка с Уикипедия.

59

Анонимен

преди 1 месец

Хич не ми пука за тях. Дали занимават американците с нашите избори и как буксуваме а?, те дори не знаят къде е България.

58

До Чобан Ходжа PhD

преди 1 месец

Коя зодия си?

57

Ха, ха!

преди 1 месец

Не верваме на цветнокожи. Неслучайно Майкъл Джексън се беше избелил,но хунтата го очисти за да не изпее още много истини. Камала и Обама са дъвка са лузерите.

56

п.п.

преди 1 месец

защо се заблуждавате? като чуе кой е президент, путин ще го премести в другия крачол! сибирската мечка е захапала яко украинската сьомга, отърване няма! военна мощ имат руснаците, за нас което е ад, за тях е рай!

55

Камала за Прецедент

преди 1 месец

Даааааааааааа!

54

Анонимен

преди 1 месец

Другарят Обама се надяваше жена му да стане кандидат, но явно Байдън му се ядоса и му сложи динена ***! Другарката Камала е драма и трагедия точно толкова, колкото и другаря Джо!

53

Анонимен

преди 1 месец

И тогава за какво ги ручахме жабите? Ако сменяте един неизбираем с друг, какъв е смисълът? Те чак сега ли разбраха, че не е добре с главата, защо я пробутаха на Байдън като не е в ред? Защото е черна ли? Политкоректните крайности си правят шега с кадрите при демократите. Да не говорим, че и Обама беше един сериозен войнолюбец, което не издава също да е във форма в морално отношение. Но докато той беше поне психологически нормален, сегашните не само морално но и функционално не стават.

52

Анонимен

преди 1 месец

Прави се на умряла лисица Обама, я ковидче, я нова войничка, я нова сайбер атака, после милиони мигранти с писма вотове. Ще измислят нещо сатанистите