176

Atom

преди 1 месец

Ей Костадинов нали точно ТИ, сезира конституционния съд за промените в съдебната реформа и те така услужливо я отмениха! Какви арести какви глупости, на оная работа ли си говориш!!!

175

Анонимен

преди 1 месец

Гууеми сме патуиуоти, затова нямаме ли си български думи, че ползваме думата "давление"? Русизми нещо, че да се подмажем на Путин ли?

174

Аз

преди 1 месец

Аз бях най-големия почитател на ГЕРБ до 22 юли . Сега обаче ще гласувам за "Възраждане". Само те застанаха на страната на народа срещу Наредбата за ГТП. Браво на "Възраждане"

173

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата, съдиите и голяма част от политиците , който ни управляваха последните 20 години , даже 35г. 35 години стигат!!! Времето е наше!!! Кой не скача е син!

172

Анонимен

преди 1 месец

Костя ми прилича на монголоид от сибир, нищо лично към ескимосите но не мяза на българин

171

Така е ..

преди 1 месец

Първо трябва да арестуват теб Костадинов , за създаване на антибългарска , русофилска партия и промяна на обществения строй.

170

Ами

преди 1 месец

Да се почне от тях !

169

Вие

преди 1 месец

Трябва да сте първи, арестувани

168

Анонимен

преди 1 месец

И аз съм за арести, всички от и3раждане в панделата!

167

Анонимен

преди 1 месец

В Германия Сциентолозите са класифицирани от службите като Психогрупа, сектите се водят отделно, та разбирате ли че си имате работа с опасно луди, които за разлика от другите луди, действат организирано и систематично, а това е много опасно, особено ако се ползват с неограничена подкрепа от посолството. Едно е да вербуваш хора които за пари да ти вършат поръчките, друго е зомбирани фанатично и безплатно да го правят. Лесно е, ако командващ гурото им в САЩ, реално ком. и Зомбитата по целия Свят!

166

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин е сциентолог и вследствие на това - луд. Пазете се от сциентологията -това е смъртоносна чума, черната смърт. Другите секти са като сбирка в детската градина в сравнение със Сциента. Съжалявам всички, които подкрепят Ивелин, дълбоко заблудени от несвързаните му изказвания. Пазете се, момчето не е добре с главата. Да не си счупите главите и вие, хора. А с Историческия парк е свършено, до тук беше с цирка и бутафорията.

165

Уродлив Червей

преди 1 месец

Е Костята. *** популист

164

Смешник

преди 1 месец

Браво на Коцето точно в десятката

163

Някой

преди 1 месец

Да, на двамата де ели (единият се бори да излезе от Магнитски, а другия се бори да не влезе).

162

Пейо

преди 1 месец

Докато има партии... положението ще става все по-лошо !

161

До Зозо

преди 1 месец

Ами докато просиш бе :)

160

Зозо

преди 1 месец

Цомчо до кога ще се прави на Джо Бонамаса? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

159

До 162

преди 1 месец

Само дето тук не е Уколандията и всеки може да си бъде, какъвто си иска,а дали им харесва на украинските нагли копейки ме боли тура, важното е на българите,какво им харесва

158

Анонимен

преди 1 месец

Пълна опозиция съм на Копейкин заради проруската му ориентираност, но в това изявление за Пеевски и властта му над прокуратурата е 100% прав, и това е, защото Борисов делегира огромна власт на ДПС, поне откакто управляваше с Герб! Комисията по дискриминация също е собственост на ДПС и там ако не си турчин, отхвърлят молбата ти. Всички са престъпници!

157

До 157

преди 1 месец

Ами отиди и го арестувай бе украинска копейко,ама няма за какво