46

Анонимен

преди 1 месец

В София са се събрали "бизнесмени" от къде ли не, мякат, Ъ-кат и унищожават града. Това трябва да се прекрати и селяците да бъдат бити и изметени.

45

Сата НАТО

преди 1 месец

Има три неща, които НЕЗАБАВНО трябва да се случат: 1.Мораториум върху смяната на предназначението на земеделска земя и издаването на строителни разрешения за високо строителство. В София вече НЯМА МЯСТО! 2.Мораториум върху изсичането на горите. 3. Забрана на хазарта.

44

Мизерник Корумпиран

преди 1 месец

Здравко Здравков

43

Анонимен

преди 1 месец

Какво милеене ви гони , на него са му дали 5к лв за рсзрешен етаж... След това ще продават етаж за 50к евра. Накрая ги събираме всиюки такива на площад народно събрание нареждаме ги за групова снима и ги снимаме с камери М16. Усмихни се погледни дулото и чакай да светне.

42

баба мара

преди 1 месец

спрете това застрояване в люлин е ужас няма въздух и светлина садете дърветаклиматът се променя фатално не се нуждаем от повече бетон ето ви пример че немислите по изборите сложете свестен човек за гл архитект които да милее за хоратаи за въздуха

41

до 39

преди 1 месец

Къде е отживелица високото строителство бе луд? По-добре два високи жилищни небостъргача и ще остане място за парк и детски площадки около тях! Отколкото 10 панелки и няма да остане място дори за паркинг! Проблема със задръстванията в София е именно заради ниското строителство, винаги е много по-добре 10 ниски сгради да се комплектоват в един небостъргач, така се освобождава пространство!

40

Aнонимен

преди 1 месец

За мен това ще е главният атестат на кмета Терзиев. Ако не излезе и не направи всичко възможно да спре това безумие значи и той е играта. Иначе буквално съсипаха София без никакъв нормален план за застрояване, а е див запад отвсякъде. Пуста алчност на шепа хора, които също живеят в тая бетоннс джунгла, ама явно им е добре.

39

Анонимен

преди 1 месец

До 35,36 Високите сгради вече навсякъде стват отживелица, освен 3тия свят, ти ми говориш колко било модерно

38

Здравко Здравков

преди 1 месец

Вижте сега колеги, всичко до 0,5 км. височина е ниско и по-ниско строителство. Проблема беше, че клиента имаше пари само за 50 метра. Айде със здраве, ще почерпя някой ден от яхтата.

37

От баня - пералня

преди 1 месец

Угрижените жители на околните квартали много са изостанали от някои интересни процеси в света. Пропаднали държавици като България имат чудесен потенциал като финансови перални и той трябва да бъде използван денонощно и целогодишно. Щото малко сме прогнили до костния мозък от корупция. Учудвам се, че перачите са били толкова скромни и не са поискали сградата да има 66 етажа (жалко, че няма как да е 666 етажа). Нищо де, още много други сгради ще построят и още много пари ще изперат.

36

Така е

преди 1 месец

Нужно е високо строителство в София. В момента града прилича на дълбоката провинция - като село Варна, Пловдив.

35

Гошо

преди 1 месец

Каква историческа сграда е някаква баня бе? Нека да се строят небостъргачи в София, даже 16 етажа е много малко, трябва поне 50-60 етажни сгради и да заприлича наистина на модерен световен град. Сега като срхитектура наподобява провинциални градове като Пловдив, Стара Загора и Варна.

34

Ох, баня, ох, кеф

преди 1 месец

как така Бонев и Терзииски допускат да се посегне на банята

33

Загробски

преди 1 месец

Не остана място за пейки,камо ли зелени площи.Няма управници, които да сложат край на бетонните гетта и затвори.Скоро ще застроят централна гара,защото отзад нац въкаха бетонни блокове.Язък за бедните които купуват апартаменти по 2800евро на квадратен метър.

32

vs

преди 1 месец

Последния главен архитект беше за доживот при Ставри, те го наградиха за заслуги! Ако се разприказва тоя, много народ ще се чуди що да прави, ама нали и той е в кюпа! Много ckaпaняшка държава сме! Тук за първи път се построи подпорна стена с цена 200 лева на стая!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

Браво, браво! Ще вдигат 16 етажна баня в София, че софиянци станаха много мръсни и миришат ужасно!

30

Ох баня, ох кеф.....

преди 1 месец

Ехаааа.....16 етажно блокче, що бани, що чудо ще е в него!

29

Ох баня, ох кеф.....

преди 1 месец

Ехаааа.....16 етажно блокче, щи бани, що чудо ще е в него!

28

Анонимен

преди 1 месец

при ПП-ДБ-СС е така

27

Boto

преди 1 месец

До СанданскиПрофесоре мола е с РЗП разположено на 3 етажа не на 16, което е проблема. Да купят ако искат половината Яворов и да го построят, но да не са 16 етажа. У Сандански градинките със пръцкано от еднорози ли са пълни, че нещо не разбирам?