20

Анонимен

преди 1 месец

до 18 Откъде разбра че тези хора нямат пари в банки? Откъде разбра че всички изгорели къщи са на пенсионери? Откъде разбра че пенсионерите нямат пари в банки? Откъде бе? Значи всички пенсионери си крият спестяванията под дюшеците според теб? Много си спрял, честно!

19

Анонимен

преди 1 месец

до 16 Кой ти е казал че си държа парите в банка заради лихва бе? Ползвам я като трезор. Не дай си боже да ти влязат в апартамента и да ти намерят кеша дето си го трупал години? Няма ли да те е яд ? Кажи ве, мозък? На мен най-много копмютъра ми да откраднат за 800 лева. Другото е тежко в апартамента ми и е трудно за бърза кражба.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 Малоумният май си ти. Брат ти харчи нашироко, щото има. Хората от тези села са стари хора, нямат какво да харчат- пенсия 500 лв. Не могат да заделят нищо за банка. Внасяли са пари в банка някога, когато са работели. Тези пари в банката вече нямат същата покупателна стойност. Това е последното, което ти отговарям. Няма смисъл да се хабя с немислещ и несхващащ екземпляр.

17

Анонимен

преди 1 месец

до 16 А ве мааалоумен ли си бе? Дадох ти пример с брат ми който е млад корав здрав. Бачка като луд но има широки пръсти и всичко похарчва. Та той има право на такава помощ щото няма пари в банка поради начина си на живот, а аз дето пестя и имам пари в банка нямам право на такава помощ според маааалоумника с пост 2 или вие сте един и същи маааалоумник? Ти откачен ли бе , откъде те изкопаха?

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 Ти вкарваш, защото си млад. Хората са пенсионери, които са вкарвали пари в банки преди 10 год. или повече. Вече не вкарват, стари са. Да не си мислиш, че за 10 год. инфлацията не е стопила спестяванията им? Ти в перспектива можеш ли да мислиш? А в ретроспекция можеш ли да мислиш? Сега внасяш в банка примерно 1000 лв., след 10 год. 1000 лв. ще са едно нищо. Банката лихви не трупа. Преди да ме цитираш и да ми скачаш, премисли написаното от мен, щото явно не схващаш от раз.

15

Анонимен

преди 1 месец

ПОМОЩТА ОТ 1578 ЛВ Е ОКОНЧАТЕЛНА И БЕЗВЪЗВРАТНА, ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ЗАБРАВЕТЕ, ОСВЕН АКО ИЛЪН МЪСК НЕ ВИ СТАНЕ МЕЦЕНАТ!!!...

14

Анонимен

преди 1 месец

от 14 И каква инфлация те гони ве? Аз всеки месец половината си заплата я вкарвам в банка. Не обичам да имам кеш у нас.

13

Анонимен

преди 1 месец

Както на украинците дават по 1000 лв. всеки месец, така и на пострадалите трябва да се дават по 1000 лв. поне няколко месеца, а не еднократно по 1500 лв. На хората им изгоря всичко. Трябва да започнат от нулата.

12

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11 Старост, болест, увреждане... много причини може да има за бедността. Да не си мислиш, че който е работил някога и е спестявал, сега спестяванията му имат някаква стойност? Инфлацията стопява всичко, що е в банка. Че и си много агресивен, готов да обиждаш. Нямаш право да съдиш другите. Не живееш техния живот, не живееш в тяхната среда, не си изминал техния път, разглезен, надменен, нарцистичен софиянец.

11

Анонимен

преди 1 месец

до 2 Мноооого си мъдър. Значи тия от пострадалите които имат пари в банка не трябва да им се дава тази помощ, а само на тези които нямат пари в банка??? А защо едните имат пари в банка, а другите нямат? Кой ги е спрял да работят, да спестяват и да си имат пари в банка както другите бе, мозък? Аз като си работя и си спестявам си имам някакви пари в банка, а брат ми където като изкара някой лев и го профуква на секундата и няма пари в банка е за съжаление и заслужава да му се помогне, а на мен не?

10

ДОЛНЮ

преди 1 месец

А ЦЯЛАТА ДАЛАВЕРА Е ДА СЕ ОТКРАДНЕ И ОБЕЗЛЮДИ ТЕРИТОРИЯТА ЗА ОТКРИТЕ РУДНИЦИ НА РОКФЕЛЕРОВИ...

9

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ТОЛКОВА ЗА БЪЛГАРИТЕ 1578 лв. .ДАДЪТ ИМ ПО 1580 лв. Е ХАЙДЕ ОТ НАС ДА МИНЕ ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ !!!ЕДИН ГНЪСЕН ХАЗАРСКИ П.А.РАЗИТ НА МЕСЕЦ ЗНЕТЕ ЛИ КОЛКО СТРУВА...СПАНЕ+ДЖОБНИ+БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ(като на хохола не се взимат допълнителни такси и рушвети)+БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА+БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ И ДЕТСКА ГРАДИНА,ЯСЛА+БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ(ако случайно решат де)+НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК И ВИНЕТКИ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ (всички луксозни)+БЕЗПЛАТНИ ПОМЕЩЕНИЯ ЗА КЛУБОВЕ...ЧЕСТИТО РОБИ

8

Анонимен

преди 1 месец

Били за храна вода лекарства дрехи парите? А за алкохол не може ли? Щото аз като гледам как ми е изгоряла къщата и искат да ме натикат в ей такъв фургон освен да се напия и да забравя в какъв кошмар съм друго не ми остава.

7

ГОСТ

преди 1 месец

Няма никакво значение дали живеят там или не , става въпрос за имот , който по вина на държавата е унищожен. Пожарът не е възникнал в къщата а идва отвън, което е отговорност на държавата.

6

Анонимен

преди 1 месец

Да почнат да си плащат данъците и осигуровки в тази зона, че аман от незастраховани селски ***!

5

Зозо

преди 1 месец

........8 души, и за тях беше облекчен режима.......... Аз какво ви казах бре? Тези без къщите си живеят в Пловдив. Само 8 са останали без къща. Тука копейките ореваха света. Ай сиктир!!!

4

там са ниски

преди 1 месец

цените . да претърсят полето и гората . печени агнета, пилета, кокощки . пълно е с вода и храна . да не играят на хазарт .

3

Анонимен

преди 1 месец

Колко са добри! Как дават всичко. Гузни, че не си вършат работата, а само усвояват кредит. Който трупат на гърба на децата. Важното да се Евродемократи!

2

Анонимен

преди 1 месец

Имат доста спестявания и пенсии така че не требва за сички. Само за тия кои са безработни и немат в банки.

1

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 1 месец

1578 лв. е за всички разходи! За всичко.... Толкоа им се полага на тез некадърници.