49

аноним

преди 1 месец

Глас в пустиня.Той в момента е зает да избива толкова много кюрди,че за кучета ще мисли.А великата Бардо е права.Човек,който не обича,и не се грижи за животинки,не обича и себе си!

48

Анонимен

преди 1 месец

Всички кучета трябва да се тричат

47

*/*

преди 1 месец

Турците допуснаха кучетата да размножат страшно много, и тук нашите кучелюби все обясняваха как в Турция се грижат за бездомните, грижат се ама не кастрират, и проблема е извън контрол вече, изхода е евтаназия. Метода кастрирай, върни и угоявай пред блока и у нас не върши работа. Нищо чудно и в България да се стигне до това.

46

грешка

преди 1 месец

До Анонимени ти си за приспиване до месец

45

Анонимен

преди 1 месец

майката на всички бездомни кучета...

44

Анонимен

преди 1 месец

Всички бездомни кучета трябва да бъдат изловени и ако до месец не ги осинови някой, да ги приспиват. Всички домашни кучета трябва да са с чипове. Ако го натириш да се види на кого е.

43

Анонимен

преди 1 месец

До 41 Хората които гледат кучета в апартаменти за мен са социопати и като цяло им нямам доверие

42

Анонимен

преди 1 месец

Тая защитава кучета и други, ама що не каже колко кожени палта е имала и колко животни са били избити за тях? Сега на дърти години е природозащитничика. Как е вилняла преди .....................

41

Анонимен

преди 1 месец

До ЯДОСАН - Има смисъл човек да отглежда куче или котка само ако има двор. На животинката е нужно пространство сред природата и дворът до известна степен й го осигурява. За хигиената изобщо не отварям въпрос.

40

Тая като

преди 1 месец

Я гледам каква гуша е направила , не е на марули

39

Анонимен

преди 1 месец

Да е жива и здрава! Тя е част от историята на френското кино, значи е и част от историята на световната култура.

38

ЯДОСАН

преди 1 месец

Честно не разбирам как на хората им се гледат животни в къщи,рибки, добре ама това кучета котки,само мизерии.В нас брат ми олиг,офрена домъкна малко кученце,а то още пика и ака на всякъде в къщи и трябва да се изкарва поне през час и половина, а и той ходи на работа, а на мен не ми се занимава докато го няма да се грижа за кучето и някой път няма да ми издържат нервите и ще го думна в земята.Трябва като пълен *** да вървиш подир кучето и да му чистиш къде се осрало и опикало

37

Анонимен

преди 1 месец

До мишо Турците са долни фашисти. Непрекъснато искат да хитреят като евреите, ни нямат и една трета от интелекта им

36

Анонимен

преди 1 месец

До Мишо - Ако нейният живот е "*** и ояден", твоят какъв е? По-смислен и с повече постижения ли?

35

Дедо

преди 1 месец

Старостта показва много ясно ,колко несъвършено и първобитно същество е човекът. Тази беше икона на младини по Френската Ривиера с Ален Делон, а сега и двамата приличат на сбръчкани чуд*овища.

34

Анонимен

преди 1 месец

Мишо, кат са толкова националисти турци те са такива , тук си прав, защо има 50 милиона в Европа дето бършатттт гъзовеее за да вкарват в Турция, турците в България са безродницццци - мразят си родината и боготворят Турция, а тя нищо не им е дала и нищо няма да им даде - кат Сюлейманоглу безродника Годпод го наказа жестоко за предателството към родината си

33

Проверих в Уикипедия

преди 1 месец

Наистина ще навърши 90 г. тази година,на 28-и септември. Велика!

32

Мишо

преди 1 месец

Кукумицин изперкал. Да си гледа тъпия ояден живот и да не се обажда.

31

мишо

преди 1 месец

Ко!?! Ко каза?Тук някой написа, че турците не са стока???? Българино или който и да си там, виж себе си първо и след това търси кусур на другите!Турците може да са всичко но не са калпави! Работят предано и усърдно! Но най-долрото им качество е, че не продават като европейците своята национална идентичност и не я заменят за нищо! За тях Турция е над всички и всичко!!!!!Шапка им свалям за това, защото на нас ни е все тая какво се случва с България.

30

Мале

преди 1 месец

Какво ми обяснявате, че има кучешки *** в градинките, да, има, заради глупавите им стопани, аз обаче си чистя винаги след кучето и съм предлагала на майки с деца торбички за детските фекалии, майките обаче ме гледат като гръмнати и отказват да съберат произведенията на децата си. Всичко е до възпитание.