64

Смешландия

преди 1 месец

За какво ви е висшу, след като "хазарта", без да има такова, е назначен на длъжност със заплата 100к евро в европарламента?

63

Анонимен

преди 1 месец

Както е тръгнало скоро ще записват за студенти уличните котки и кучета, че да крепим безполезните многобройни ВУЗ-ове у нас!

62

Анонимен

преди 1 месец

Давате! Няма само българчетата да са неграмотни висшисти! Да наводним света с купени, а в случая - направо подарени, дипломи!

61

Анонимен

преди 1 месец

Понеже няма толкова българчета, че да ги напълнят. А държавата продължава да издържа излишни университети с излишни специалности. Защото професорите имат лоби в НС и кютат с ниското качество на преподаване до много след пенсия.

60

Сашо

преди 1 месец

Е тва е-лятото на хотелче, след това отиваш да учиш безплатно(предполагам и общежитията им се плащат), дават и месечна издръжка, остава само и *** и бялото да им плащаме и всичко ще е наред

59

БАНко

преди 1 месец

НА СРЕЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН В ВИЕТНАМ , СТОТИЦИ МЛАДЕЖИ , ЗАВЪРШИЛИ В РУСИЯ ЗАДАВАХА ВЪПРОСИТЕ СИ НА ПЕРФЕКТЕН РУСКИ ЕЗИК !!!

58

БАНко

преди 1 месец

А *** ЩЕ ПЛАЩА ТАКСИТЕ , КВАРТИРИТЕ , ОБЛЕКЛОТО , ХРАНАТА .... ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ НА НАГЛИТЕ УКРАИНЧЕТА !!!

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 53, идентифицирахме още един проосттакк във форума. Нищо няма да научиш... нямаш капацитет :)

56

България

преди 1 месец

Поне да научат правилен български език. Защото има уж българи с български паспорти , които не разбират български език нито писмено нито говоримо и плюс това са неграмотни и създават неприятности на държавата България.

55

Анонимен

преди 1 месец

"Кандидатстването може да се организира и чрез конкурсни изпити на български език"?!?! Интересно... Българският е от втора категория по трудност. На едно ниво с немския. И 40 години да живее тука пак няма да прави разлика между "учил, учел, учех, учил съм, учил съм се, щях да съм учил" и "научил", научил съм" "щях да съм се научил" и т.н. Държавен зрелостен изпит ще рече матура и няма начин да я изкара. Или по Еразъм, но там са ЕС, Македония и Турция... Така, че... Трябва да е вундеркинд арабела

54

Ччрркрч

преди 1 месец

Отново - Крайоно леви болшевики, пролетариати, социалисти, марксисти и и всичко други думи за комунисти - Обяснете!!!

53

Анонимен

преди 1 месец

Супер, но обясмете ми едно - имаме ли условия за тези хора? Работя, квартири, работни места след това? Защото не мисля, че можем да помогнем и на нашите си, камо ли на чужди ...

52

Анонимен

преди 1 месец

"май не си много наясно какво е държава, и какво ЕС. Явно гражданско образование все пак е наложащ предмет в училищата. Вземи учебника на детето си и се образовай!" - Ще го взема, ще го навия и ше ти го ... Подам.

51

Анонимен

преди 1 месец

Те, вашите деца и за детска градина не стават. България без българите, това е новата партия. Затрии българин, направи добро на България.

50

Анонимен

преди 1 месец

До 48 - Ще ти заменя зъбите с протези ...

49

Анонимен

преди 1 месец

Ам ... Какво? Крайно леви - обяснетр?

48

Анонимен

преди 1 месец

Тоест ще им раздават дипломи изцяло безплатно, субсидирано от нашите данъци, знания-нулеви, умения-нулеви. Следващата стъпка ще е специални работни места в управлението местни, държавни, това е директна проекция на т.нар. култура на директно включване на левите либерали. Абсолютно безобразна история, целяща лансиране на хора на расов или етнически произход без оглед на техните познания, възможности и умения. Добре дошли в света на Нео-марксизма и болшевизма. Отврат.

47

Анонимен

преди 1 месец

Браво, заменяйте проstите българи с по достойни народи.

46

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До кой преди 25 години в пловдив имаше 3 общежития пълни с българосъветски гопници от глубинката. македонци не съм виждал.

45

Кари

преди 1 месец

Значи за нашите деца ядец, а за не знам кой си от не знам къде си и не знам защо ще плащаме ние. После за благодарност ще ни палят колите и ще слагат бомби като в Англия или Франция. Идиотщина!