36

блицкриг

преди 1 месец

Казаци.

35

Анонимен

преди 1 месец

Започват да се избиват сами.

34

Обективен

преди 1 месец

Наскоро в други медии пишеше,че украински командир на една бригада е разстрелял войник,който е искал да дезертира.

33

Анонимен

преди 1 месец

укронацисти са се избили , като не може да разделят плячката от грабежа над украинския народ

32

Христо Христов

преди 1 месец

До 19 "... ще изтрепaм максимално офицери и подобни тъпаЦi, които са ме навряли в калта." - ако си гласувал за евроатлантизъм, можеш да почнеш от себе си. Сега!

31

Христо Христов

преди 1 месец

"Насилието между войници на служба е чувствителна тема в Украйна, но престрелките са рядко явление" - явно "тихи" извращения... Дано скоро и у нас има мобилизация и изпращане на гласуващите за евроатлантизъм на фронта да пазят евроатлантизма.

30

Анонимен

преди 1 месец

От два дни Добро утро, България не започва със Зеленски. Да не са сменили програмата? Човек в летния рахатлък не може да си пие спокойно кафето. Случило ли се нещо с укролидера?

29

FMC

преди 1 месец

Ами така е, като събират на едно място нацисти с рускоезични. Затова рускоезичните да се стегнат и навреме да емигрират от източната страна на фронтовата линия.

28

Анонимен

преди 1 месец

Според мен е бил някакъв гей скандал.

27

Анонимен

преди 1 месец

Май не са могли да поделят плячката от мародерстването, а до момента, в който ще се разбягат не остава много време.

26

Русия

преди 1 месец

Атлантическити ценности

25

Анонимен

преди 1 месец

Това не е вярно!! Това е руска пропаганда!! Украинските орли герои не са способни на подобни неща! Веднага да се махне това русофилско съобщение! Никак не е евро-атлантическо! .... А някой замислял ли се е, какво би излязло наяве, ако трябва да се осветли цялата истина за украинските "герои" от 2014та насам?

24

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Във военно поделение на украинските въоръжени сили, разположено в Харковска област, е възникнала престрелка, която по предварителни данни е резултат от междуличен конфликт между военнослужещи. В резултат на инцидента загинаха трима души, а други четирима бяха ранени.

23

Анонимен

преди 1 месец

Очаквано, те бивша депутатка си разстреляха тези дни заради враждата между два лагера на нацистки групировки - от една страна Азов, от друга Десен Сектор (към който беше вярна депутатката)... Въобще престъпна държава от където и да се погледне е Украйна!

22

Анонимен

преди 1 месец

Това е хубаво ,фашисти да се самоизбиват

21

ДОЛНЮ

преди 1 месец

НОРМАЛНО...БРЕНДО СИ ТРЪГНА....КОКАТА СВЪРШИ....Х.ОХ.ЛИ.ТЕ СА В АБСТИНЕНЦИЯ И СЕ БИЯТ ЗА ПОДЛЕДНОТО ПАКЕТЧЕ....ЧАКАТ ДОСТАВКИ НА .КА.ПТ.АГОН ОТ БЪЛГАРИЯ...И ГО КАРАТ САМО НА САМОГОН...НАЛИТАТ НА БОЙ....ДА ВИДИМ НОВАТА ЗВЕЗДА В БИЗНЕСА КОЙЙ ЩЕ БЪДЕ...

20

gg

преди 1 месец

Как точно ни засяга тази "новина"? И как засяга който и да било освен самите военни и няколкото им близки?

19

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно когато са изпили водките, не са се уважили достатъчно

18

ха ха ха

преди 1 месец

Скарали се укропитеците, за една пералня, дето руснаци забравили да я вземат.

17

Пацифист

преди 1 месец

Недай се боже това се случи тука и има насилствена мобилизация, да карат хората против волята им да стават пRости военни, недай се боже ми дадат автомат с патрони и знам вече, че съм пътник,ще изтрепaм максимално офицери и подобни тъпаЦi, които са ме навряли в калта.