127

Големия памперс

преди 1 месец

Така е, в демократичните САЩ управлява политическата мафия в качеството на колективен орган (Така никой не носи персонална отговорност за престъпленията, извършвани по цял свят.)

126

Анонимен_777

преди 1 месец

А в ФАЩ как е..? Управлява сенчесто задкулисие - съвкупност от военно-индуст. комплекс, разузнаване, държ. агенции и едрия капитал..( т.нар. дълбока държава ) Двупартийна система, в която едната партия ( републиканците, до появата на Тръмп ) беше просто придатък, платена опозиция..за да се имитира право на избор и нормалитет..! Изобщо 'демокрацията' и 'изборният процес' са фасада, параван на истинската власт зад сцената, 'избора' е предопределен и обкн. хора не могат да участват в тези процеси !

125

Демократичен старчок

преди 1 месец

Демократични старчоци също не управляват, щото им диктуват от ЦРУ и Пентагона, как да се оусирват

124

Анонимен

преди 1 месец

При вас е още по зле,изкукуригали старци държани на каишка си мислят,че управляват нещо,ако въобще могат да мислят тъй като ти си нагледен пример за това,пълно куууку!

123

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е изкуфял старец Камала ще го отупа яко на изборите

122

ку-ки

преди 1 месец

най вероятно не си разбрал още че си се отказал

121

Запознат

преди 1 месец

Браво, достойна постъпка, точно така действа демократичния свят, в него не управляват диктатори или крале които пускат властта само с краката напред (Както е в Русия).

120

Анонимен

преди 1 месец

Но управляват демагози и олигархични кръгове, така че под маската на демокрацията се крие много грозното лице на американската действителност!

119

ПорЦелан

преди 1 месец

Нещо му е много криво окото. Да не е получил удар? Имаше даже съмнения че е ритнал кофата, но го крият.

118

Анонимен

преди 1 месец

Хората управляват!? Буахахаха.

117

Анонимен

преди 1 месец

велика америка изградена в реки от *** и робска кръв

116

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е на всички мислещи хора, че в Америка управляват мнооого големите пари! Каквото кажат те, това и става.

115

С две думи

преди 1 месец

Трябва да се избият всички руски войници в Украйна

114

Само питам...

преди 1 месец

А кой ти написа тази реч, младежо? А слушалчицата в ухото ти да не би да е само моден аксесоар? Ти си най манипулирания президент на САЩ от както съществува тази държава. Марионетка с деменция.

113

без упойка

преди 1 месец

Да ,но при кралете и диктаторите поне знаеш, че са те.Че няма кукловоди зад гърбовете им.Затова навремето са си обичали кралете и диктаторите, а днес населението не знае кой реално държи властта, а навсякъде политиците са мразени тотално.Това постигнаха уж революциите борци за граждански права, че отнеха властта на истинските властници, и я сумираха в някакво задкулисие, с псевдо политически елити.Властта на парите срещу властта на рода и благородника.Да, тогав азнаеш кой е начело, а днес- не.

112

Анонимна

преди 1 месец

От проведена анкета вчера в Ютюб с въпрос. Ако изборите за президент на САЩ бяха проведени днес за кого бихте гласували? От 200 000 гласували в анкетата 91% за Тръмп, 7% Роберт Ф. Кенеди Младши и 2% за Камала Харис.

111

Ха-ха

преди 1 месец

Нищо велико няма в Америка на Байдън(Сорос)!За Камилата хич да не говорим,при нея ще се копае дъното.

110

Bai Dun

преди 1 месец

Там само *** управляват,същото е и в България !!!

109

Анонимен

преди 1 месец

БайДжо каза "тук крале и диктатори не управляват", когато говореше за бай Дончо.

108

Дума

преди 1 месец

При социализма поне нямаше избори и това беше добре за психиката на хората. Всички мразеха политици и говореха против тях. В редки случаи някой конкурент за нещо можеше да натопи друг. Назначаваха се и не занимаваха хората с това. Май е било по-добрия вариант.