66

Анонимен

преди 1 месец

САЩ се включи във войната накрая за да спре разпространението на комунизма в Европа. Ако не се беше включила войната щеше да продължи още 2 години и вместо половин европа да говори на руски без акцент цяла европа и Англия щяха да го говорят руския без акцент. Това е азбучна истина, която постоянно трябва да се повтаря на безазбучни хора.

65

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма нито ток, нито въглища, нито метали за производфство на снаряди. А и цялатъа и територия е силно уязвима. Къде и как ще го строят този завод не ми е много ясно.

64

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Германия не беше победена от Русия. Беше победена от САЩ + Русия. Не го забравяйте. Русия самостоятелно никога не е побеждавала Германия. Даже напротив.

63

агент 006 Мъдлър

преди 1 месец

Айде на бас, че накрая Раша ще развее жълт памперс от бункеро!

62

абе

преди 1 месец

и как ще стане тая работа! братушките трошат всичко военно там, съоръжения, складове, тия амсалаци завод ще строят.....като цъфнат на баба ми налъмите!

61

Обективен

преди 1 месец

На сайта тасс.ру има качено видео , как днес 25.07 ракета Искандер унищожава 2 цеха на завод за ремонт на бронирана техника в Харков. Дано от Рейнметал видят видеото и се замислят дали да строят.

60

Анонимен

преди 1 месец

Сега на император Владимир и завод за танкове ще му построят, че дда си има един в повече.

59

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците могат да помогнат да се изравни терена на строежа.

58

Анонимен

преди 1 месец

Германците са победен народ с пречупен гръбнак. Като българите.

57

Обективен

преди 1 месец

Сигурен съм,че GPS координатите на бъдещия завод отдавна са вкарани в паметта на някоя ракета " Искандер".

56

Петър

преди 1 месец

Не знам Путин какво ги чака тия та не изпрати 2 ядрени бомби в Киев и тоя цирк да приключва!

55

Петър

преди 1 месец

До Анонимен 54 .Германия и Япония са вечни длъжници на ФАЩ и Евреите , за разлика от Русия.

54

Анонимен

преди 1 месец

копейки, колко ви плащат на коментар по 50ст.? Как става че Германия и Япония, въпреки че губят втората световна война, населението им е по-малко от на Русия, а брутиня вътрешен продукт е 2 пъти по-голям от този на вашата майка рашия.... за стандарт да не говорим... ама вие си харесвате руския ***... като напишете достатъчно постове за по 50ст... билетчето и, в раша да ви е "хубаво"...

53

Анонимен

преди 1 месец

Този доставчик на оръжие всъщност е доставчик на военни трофеи на руснаците. Де ги леопардите? Доколкото има още някой някъде останал ги крият, защото братушките мигом ги пращат при бандерата. Още преди половин година Рьопке писа в Шпигел, че стават само за паради, и не са пригодни за истинска война в руските степи. Фашагите масово отказват да воюват на тях, защото в момента в който се покажат на бойното поле, всичко се обръща да стреля само срещу тях, заради тлъстата премия, която получава всек

52

ДАВАЙГЕ ТОВАРИЩИ...

преди 1 месец

ПУТИН ВИ ДАВА ПРИ , БЕ....КАКВО ОЩЕ ЧАКАТЕ...???!!!

51

ЗАЩО, БЕ ДРУГАРИ,

преди 1 месец

ЗАЩО НЕ ОБИЧАТЕ РУСИЯ, КОЯТО ВИ ДАВА ПО 22- хил.$, ЗА ДА СТАНЕТЕ ИСТИНСКИ РУСНАЦИ , А НЕ КИРЛИВИ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ ?ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА РУСИЯ, БЕ...ХАХАХАААА

50

Хан Крум

преди 1 месец

Тия си купиха фабрика на девети септември!

49

Руски Трол

преди 1 месец

След 3 дена руснаците са в Киев но нямат никакво намерение да нападат Украйна. В момента са на учения!

48

Анонимен

преди 1 месец

Нека изграждат.. те руснаците ще му резнат лентата като дойде време..

47

Анонимен

преди 1 месец

На мирюбците от Запада маските им падат непрекъснато. Германците са взели парите от нелегитимната зелка или са ги делнали с него. А после няма да има ни после, ни Украйна, ни завод. Ще е голямо и краденето при г.няр.възстяноване на У, затова не искам 404 да бъде част от ЕС и да крадат и нашите данъци.