41

Магарев

преди 1 месец

Божке,манекена е заприличал на настъпана чалтишка жаба наесен...

40

Анонимен

преди 1 месец

КОЙТО И ДА СТАНЕ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ВСЕ В КАЛТА.

39

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

Пфффф, от кое политбунище го изровихте тоя полуразложен седера3т?!?Сега трябва да дезинфекцирате и обезпаразитите студиото... Що не поканихте например някой от пострадалите във Воден и да го попитате харесва ли му да живее в полуразпадналите се недоизгнили фургони, докато укротуристите дезертьори се пличкат у басейните на хотелите за сметка на българите?!?

38

Анонимен

преди 1 месец

Викаш, тя е направо полубългаро-мохамеданин демократ от СДС! Ами кандидатирайте и жената на Том Ханкс, че баща й е п0мак. Само сасипваха рицина за бездарни "поети"...

37

FMC

преди 1 месец

Системата за сигурност на САЩ според Агата, работи отлично. Аз викам да питаме Тръмп работи ли отлично.Тоя не се спря да ръси гллуппости. Чудя се ,ащо България онеър почна да се занимава с такива продажници.

36

Обективен

преди 1 месец

Камала била по-добрия вариант за Америка ,защото звездите от Холивуд я подкрепяли ????. Агов ,Агов ,ти май не изтрезняваш напоследък . Каква звезда е Джордж Клуни ,защото май само той я подкрепя -алкохолик като тебе.

35

И тоя

преди 1 месец

от КГБ -то...

34

Леле!

преди 1 месец

От кой нафталин го извадихте тоя позьор с памперс?

33

Даскала

преди 1 месец

Агов ,така и не можа да узрее за политик ,въпреки че остаря! Не улавя тенденциите!

32

Анонимен

преди 1 месец

Тоя нarъл пoмaк откъде изпълзя?

31

Гочо Каракурта

преди 1 месец

Как ги виждате нещата Камала да се опълчи на Путин , Си -Дзинпин и другите т.нар злодеи? Наистина питам как ще се противопостави ,нали уж се обединявате за победа на Украйна ? Как ще стане филма без да стане трета световна ,тоест Русия да се почувства натисната яко от НАТО и за да не рискува свидни офицери ще пусне няколко малки атомни глави на 3-4 места просто да намекне какво следва. Съответно НАТО ще вкара задна понеже да не стане тотална война. По-добре някой стратег ,а не оратор и популист.

30

Анонимен_777

преди 1 месец

'Получава и активна подкрепа от звездите в Холивуд.'..... СакЪн, сакЪн да не ни поучаат 'звездите' как да мислим и гласуваме - щото говорят от моралата висина, видиш ли - с по 4-5 развода, наркомани и алкохолици половината..! Ама 'сеЛебРитИтатА' знаят най-добре !Вербуваха ги ОТНОВО целия клуб 'сифилистици срещу Трумп', под строй и с тон за песен !

29

всеки знае

преди 1 месец

Агов е глупав!

28

Анонимен_777

преди 1 месец

И разбира се - изпълзя още един про-нато мъпет да изпълнява директивата - да повтаря и потретва мантрата за 'жизената необходимост' от нато..! Нямат край изявите на 'кадрите' от факултета по русофобия и натология...!

27

Руси

преди 1 месец

Кой ти е казал ,кого харесвам или следвам ? Май наистина си пиян!

26

Руси

преди 1 месец

Абе що някой не го пита какво аджеба са тия евроатлантически ценности ? Да ги дефинира просто.

25

Кръчматъ

преди 1 месец

"""""С какво Камала Харис превъзхожда Тръмп? Според него, тя има няколко качества, които са неоспорими - първо е жена и второ - има азиатски и афроамерикански корени."""" ------ Мдаа..., при едни хора със староста идва и мъдроста, при други само староста!, а при трети староста и глупоста!!! При АсАн Агов е третото!!!

24

Добре

преди 1 месец

Според него тя има няколко качества, които са неоспорими - първо е жена и второ - има азиатски и афроамерикански корени. Получава и активна подкрепа от звездите в Холивуд....Това ли са качествата хахахах, откъде го намерихте тоя изме**р

23

Пипи

преди 1 месец

За този важен поговорката: по добре е да мълчиш и хората да те мислят за глупа.к, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш.

22

Анонимен

преди 1 месец

Значи основните качества на Камала Харис били, че е жена от афро-индийски произход? То бива простотия Агов, но това твоето си е направо трагедия!